Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Merkez Seçim Bürosu&[#]8217;nda projelerini açıkladı. Programa; AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Başkan Gülşen&[#]8217;in en çok alkış alan projesi, hastane yoluna yatay asansör projesi oldu.

Belediyecilik anlamında son 10 yılda Çaycuma&[#]8217;da çığır açtıklarını söyleyen Gülşen, &[#]8220;Büyük kent olmanın sorumluluğu ve zorunluluğu içinde 30 Mart yerel seçimlerinde iddialı hazırlanıyoruz. Irmak park projeleriyle, yeni belediye hizmet binasıyla, aquaparklarıyla, şehir içi hastane raylı sistemiyle, kapalı yüzme havuzlarıyla, yürüyüş-bisiklet yollarıyla, modern ışıklandırmalarıyla, şehir içi hastane raylı sistemiyle, kapalı yüzme havuzlarıyla, yürüyüş, bisiklet yollarıyla, modern ışıklandırmalarla, doğalgazı bitmiş alanlara sıcak asfaltlarla, modern kaldırım çalışmaları ve özürlülere dönük alanların yaratılmasıyla, seyir tepesiyle, daha nice projelerle geleceğin Çaycuma&[#]8217;sı bizleri beklemektedir. Heyecanlı ve iddialı projelerle yepyeni, herkesin arzu ettiği bir Çaycuma yaratacağız. Yeni dönem önemli çalışmalarla beraber vizyonu ve misyonu 2023 cumhuriyetinin 100&[#]8217;üncü yılı Çaycuma&[#]8217;sını yaratacağız. Halkımızın 2004-2009, 2009-2014 yıllarında verdiği desteği, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de vereceğine yürekten inanıyoruz. Halkımız yapılanları çok iyi biliyor. İlçemizdeki istikrar ve huzur bozulmayacaktır. Mega projelerle bütünleşen Çaycuma&[#]8217;yı yaratıyoruz&[#]8221; dedi.

Gülşen, slayt gösterisi eşliğinde projeleri şöyle sıraladı:

&[#]8220;Hastane yoluna yatay asansör projesi, yeni belediye hizmet binası, Nehir Aquapark, Filyos Nehri kıyısında yaşam alanları, Çaycuma&[#]8217;yı tepeden gören seyirtepe alanı, yeni şehir mezarlığı, modern yol, çevre ve aydınlatma düzenlemeleri, şehitlik anıtı, İstasyon Mahallesi&[#]8217;ne çay bahçesi, midili park ve binicilik kulübü, Kent Ormanı&[#]8217;na hayvanat bahçesi, kapalı pazaryeri, belediye sosyal tesisler lokali, Bartın-Ankara karayolu üzerinde yöresel ürünler satış pazarı, çok amaçlı düğün ve organizasyon salonu, kapalı havuz.&[#]8221;

Başkan Gülşen, son olarak da Belediye Meclis üyelerini tanıttı.

Editör: Pusula Gazetesi