Halil İbrahim sofrasında düzenlenen yemeğe, dernek yönetimi ve gazeteciler katıldı. Sinan Toprak, AK Parti'den Zonguldak Belediye Başkanlığı için aday adaylık sürecinde destek verenlere teşekkür etti.

AK Parti'nin belediye başkanı adayı Ömer Selim Alan'ın yanında olup destek vermeye devam edeceğini belirterek şunları söyledi;

"2019 yılında yapılacak mahalli seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (Ak Parti) Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştum. Bu adaylık sürecinde bugüne kadar partimizin verdiği tüm görevleri yerine getirdik. Yapılan kamuoyu araştırmaları ve Genel Merkezimizin test ettiği üzere değerli arkadaşlarım, Dr. Ömer Selim Alan kardeşimi partimiz için Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiştir. Bundan memnunluk duyduk. Benim olmadığım yerde Dr. Ömer Selim Alan'ın olması çok doğal bir sonuçtur. Kendisini tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah hayırlara vesile eylesin. Bugünden itibaren biz de seçim bitinceye kadar kendisinin ve partimizin emrinde, elimizden geldiğince tüm siyasal çalışmalara katılacağız. Partimiz ve değerli Belediye Başkan Adayımız bizi nerede görmek isterse, ne şekilde görev verirse o görevi seve seve yerine getireceğimizi bilinmesini isteriz. Biliyorsunuz, biz zaten bugüne kadar siyasi partilerde görev almadık. Almadığımız halde bu şekilde çalışmalar yaptık. Darılmadık, küsmedik, gücenmedik. Bundan sonrada darılmayacağız. 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zonguldak belediyeciliğini Ak Parti sayfalarına katarak Zonguldak'a hizmet etmeye topyekun devam edeceğiz. Bu süreçte bana, temayül yoklamalarında olsun, adaylık sürecinde, çalışmalarımda bana yardımcı ve destek olan, başta İl Başkanım Zeki Tosun Beyefendi olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerine, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'a, mahalle başkanlarına, Belediye Meclis Üyeleri'ne ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bize umduğumuzun üstünde destek verdiler, yanımızda oldular. Temayül ve anket çalışmalarında başarılı bir yere getirildiler. Bundan sonra biz de onlara layık olmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra, Zonguldak kamuoyuna bizim için imza kampanyaları düzenleyen seçim çalışmalarından adaylık sürecinde yanımızda bulunan tüm Zonguldaklılara, arkadaşlarıma ve dostlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Onlarda hakkını helal etsinler. Hepsinden Allah razı olsun. Gün artık çalışma günü. Kolları sıvadık önümüze bakacağız. İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, belediye başkan adayımız ve milletvekillerimiz olmaz üzere, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Zonguldak Belediyesi'ni kazanarak bu çalışma sürecinin taçlandıracağız. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sünüyorum. Teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi