Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, öğrencilere iş arama ve çalışma konusunda yol göstermek amacıyla her yıl düzenlediği "Kariyer Günü" programını gerçekleştirdi.

Bu yılki etkinlikte, ZBEÜ'nün eski öğrencilerinden Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı mezunu, İstanbul Kimya Boya Endüstrisi Fabrika Müdür Yardımcısı Selahattin Araz ve Kimya Teknolojisi Programı mezunu, UnileverProcess Sorumlusu Kenan Demirkaya konuşmacı olarak yer aldılar. Programa, Çaycuma Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tekin Verim, Tarım Bölümü ve Laborantlık Bölümü öğrencileri de katıldılar.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Görevlisi İrem Uzunsoy'un açılış konuşmasının ardından, söz alan konuşmacılar, kendi hayatlarından örneklerle iş arama ve çalışma dönemlerindeki bilgi ve deneyimlerini aktarıp öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar. Konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından, öğrencilere laboratuvar ve derslikler gezdirilerek okul hakkında bilgiler verildi.

Editör: Pusula Gazetesi