Belediyenin 2013 yılına ait en önemli sosyal etkinliklerinin arasında gösterilen iftar yemeği ve programı etkinliği Uzunçayır, Kocaali ve Murtaza Mahalleleri ile devam etti.

&[#]8220;ÖNEMLİ OLAN BİRLİK VE BERABERLİK&[#]8221;

İftar öncesi, Kur&[#]8217;an-ı Kerim okunup dua edildi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, iftar programlarının güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek, &[#]8220;Bu iftarlarımızı Ramazan ayı sonuna kadar sürdüreceğiz ve 31 mahallemizin tamamında da bu iftar programlarını düzenleyeceğiz. Evlerimizde burada verdiğimiz yemeklerden daha iyilerini evlerimizde yapabiliriz. Ancak; buradaki birlik ve beraberlik çok önemli&[#]8230; Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum ve hayırlı Ramazanlar diliyorum. Kadir Gecesi&[#]8217;nde her zaman olduğu gibi sahil bandında binlerce vatandaşımızla iftarda bir araya geleceğiz. Ardından Sahil Amfi Tiyatro&[#]8217;da Mevlid-i Şerif okutacağız. Ayrıca: her akşam Amfi tiyatroda etkinliklerimiz oluyor. Hacivat ile Karagöz, orta oyunu, yarışmalar, ilahiler. Bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz&[#]8221; dedi.

AMFİ TİYATRO ETKİNLİKLERİNE İLGİ BÜYÜK

İftar öncesi ve sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Posbıyık, Kocaali Mahallesi&[#]8217;nde kendisinden akülü araba isteyen bir engelli vatandaşa gerekeni yapacağı sözünü verdi.

Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, daha sonra Amfi Tiyatro&[#]8217;da yapılan Ramazan etkinliklerini izledi.

Editör: Pusula Gazetesi