Zonguldak Merkeze bağlı İstasyon Caddesi&[#]8217;nde yıllardır hizmet veren Ay Fırın, güncelleştirilmiş haliyle yeniden halkın hizmetine girdi. Açılışa; Vali Erol Ayyıldız, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, CHP İl Başkanı Halil Furat, TTK Yönetim Kurulu Üyesi Salih Erbay, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, TMMOB Mimarlar Odası İl Temsilcisi Turan Demirtaş, TED Zonguldak Koleji Vakfı Başkanı Burçin Bahadır, Avukat Şenol Köktürk, Erdal Şeker, Teoman Papila, Şenol Altuntaş, Fahri Zengin gibi çok sayıda işadamı başta olmak üzere, Ay Fırın&[#]8217;ın müşterileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini Vali Erol Ayyıldız ile birlikte kesen Ay Fırın&[#]8217;ın sahibi Ali Papila, &[#]8220;Fırınımızı güncelledik. İmalatında ve ürünlerinde yenilikler yaptık. Değişik pasta ustaları getirterek, bu ürünleri Zonguldak halkımıza sunacağız&[#]8221; dedi. Vali Ayyıldız ise, fırının Zonguldak halkına hayırlı olmasını diledi.

Açılışın ardından Ayyıldız ve beraberindekiler, fırının kapasitesi ve ürün çeşitleri konusunda bilgi aldılar. Ayyıldız, Ali Papila, Hamdi Uçar, Salih Erbay ve beraberindekiler ile bir süre sohbet etti.

Katılım gösteren konuklara fırının ürünleri ikram edilirken, Ankara&[#]8217;dan gelen Nefesli Show Band Grubu davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yaklaşık 2 saat süreyle gelen konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Fırın kısmından ürün sunumuna kadar baştan sona yenilenen Ay Fırın, ürün çeşitliliği ve görsel yüzü ile büyük beğeni kazandı.
Editör: Pusula Gazetesi