Zonguldak Barosu 7&[#]8217;inci Geleneksel Futbol Turnuvası final maçında Ereğli Adliye, Barostar&[#]8217;ı 11-3 gibi farklı bir skorla ezip geçerek kupanın sahibi oldu. Barostar ekibi, Ereğli Adliyespor oyuncusu Şendoğan Demiray&[#]8217;ı durduramayınca ilk yarı 6-0 yenik duruma düştü.

İkinci yarı kıran kırana geçti. Barotar&[#]8217;ın iki golü Avukat İbrahim İlkbahar&[#]8217;dan geldi. Zonguldak Barosu avukatlarından oluşan Barostar&[#]8217;ın boynu bükük oyuncularını Başsavcı Hüseyin Özbakır ve Baro Başkanı Kerem Ertem teselli etmekte zorlandı.

Kozlu Stadı&[#]8217;nda oynanan final karşılaşmasında başlama vuruşunu Zonguldak Barosu Başkanı Kerem Ertem ve Başsavcı Hüseyin Özbakır yaptı. Ereğli Adliyespor&[#]8217;un hızlı başladığı maçta artarda gelen goller Barostar&[#]8217;da şok etkisi yarattı. Birbiri ardına gelen gollere engel olamayan Barostar ekibi, Ereğli Adliyespor oyuncusu Şendoğan Demiray&[#]8217;ı durdurmakta zorlandı. Ereğli Adliyespor ise ilk yarıda farkı açmasına rağmen oyun disiplininden kopmayarak soyunma odasına 6-0 gibi üstün bir skorla gitmeyi başardı.

ERTEM, FATİH TERİM&[#]8217;İ ARATMADI

Maçın en önemli isimlerinden biri oyun taktiklerini bir türlü sahaya yansıtamayan Zonguldak Barosu Başkanı Kerem Ertem oldu. Devre arasında sahaya inen Ertem, Barostar futbolcularına taktikler verirken Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim&[#]8217;i aratmadı. Oyunculara disiplinden kopmamalarını kendilerini oyuna vermelerini isteyen Başkan Ertem, ikinci yarı daha güzel bir futbol karşılaşması izlemek istediklerini söyledi. Ertem&[#]8217;in taktiklerini uygulamakta zorlanan futbolcuların kondisyon yetersizlikleri dikkat çekti.

İKİ GOL İLKBAHAR&[#]8217;DAN BİR GOL SİVRİ&[#]8217;DEN

İkinci yarıda ise oyuna daha kontrollü başlamak isteyen Barostar ekibi bulduğu etkili pozisyonları gole çevirmekte zorlandı. Özellikle Avukat İbrahim İlkbahar bulduğu etkili pozisyonlardan 2&[#]8217;sini gole çevirmeyi başardı. Ereğli Adliyespor ise ikinci devrede de oyunda kopmayarak farkı korumayı bildi. Barostar oyuncusu Avukat Mehmet Gök, savunmada Ereğli Adliyespor&[#]8217;lu futbolcuların ataklarını durdurmak için büyük çaba harcasa da gollere engel olamadı. Maç, 11-3 Ereğli Adliyespor takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

GÖK VE SİVRİ DEFANSTA DÖKÜLDÜ

Gazeteciler defansta olmasına karşın bir gol atan Veysel Sivri ile yine defansta oynayan Mehmet Gök&[#]8217;ün kondisyon eksikliğinin farklı yenilgide etkili olduğu yorumunda bulundular. Sahadan en mutsuz ayrılan isim Mehmet Gök oldu. Hiçbir teselli Gök&[#]8217;ü mutlu edemedi. Gecelerin sosyal ismi Veysel Sivri&[#]8217;nin bu performans ile önümüzdeki yılın kadrosuna girmesi zor görünüyor.

KUPAYI ÖZBAKIR2IN ELİNDEN ALDILAR

Maçın sonunda yapılan kupa töreninde Ereğli Adliyespor kaptanı Av. Engin Güner şampiyonluk kupasını Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır&[#]8217;ın elinden aldı. Barostar da ise ikincilik kupasını Av. Burçin Bahadır, Baro Başkanı Kerem Ertem&[#]8217;in elinden alırken, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Basınspor&[#]8217;un &[#]8216;Centilmenlik kupası&[#]8217;nı ise Doğan Haber Ajansı Muhabiri Gürkay Gündoğan, Av. Hikmet Yücel&[#]8217;in elinden aldı.

Başsavcı Hüseyin Özbakır zevkli bir final maçı izlediklerini belirterek, &[#]8220;Centilmence bir final karşılaşması izledik. İyi olan kazandı. İnşallah seneye daha güzeli olur da yine takımları severek zevkli futbol karşılaşmaları izleriz. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve oyunculara teşekkür ediyorum ve hepsini kutluyorum. Tabi ki 1&[#]8217;inci olan Ereğli Adliyespor&[#]8217;u ayrıca tebrik ediyoruz&[#]8221; dedi.

ERTEM KATILIMCILARI TEBRİK ETTİ

Zonguldak Barosu Başkan Kerem Ertem de turnuva şampiyonu Ereğli Adliyespor&[#]8217;u tebrik ettiklerini ve dostluk çerçevesinde güzel bir turnuva geçirdiklerini söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve futbolculara teşekkür eden Ertem, &[#]8220;Turnuvanın amacı baro, yargı, adliye ile basın mensupları arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktı. Bu çerçevede turnuvanın amacına ulaştığını düşünüyoruz. Turnuvaya desteklerini esirgemeyen, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Şampiyon Ereğli Adliyespor&[#]8217;u da kutluyoruz&[#]8221; dedi.

EREĞLİ İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON

Şampiyon takımın kaptanı Av. Engin Güner de turnuvada ikinci şampiyonluklarını elde etmekten mutlu olduklarını, rakipten tek farklarının onlardan daha çok gol atmanın dışında disiplin ve inanmak olduğunu söyledi. Güner, &[#]8220;Arkadaşlarımın her birini bu güzel mücadelede ve önceki mücadelelerde gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ediyorum. Diğer takımdaki tüm arkadaşlara da bize bu maçta eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz. Başta Başsavcımız Hüseyin Özbakır olmak üzere Baro Başkanımız Kerem Ertem ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.

Maç bitiminin ardından final karşılaşmasında karşılaşan iki takımın oyuncuları için Emirgan Otel&[#]8217;de yemek verildi.

Barostar:

1-) Mustafa Çaylak

2-) İbrahim İlkbahar(2)

3-) Derviş Bahar

4-) Şenol Çorak

5-) Mehmet Gök

6-) Veysel Sivri(1)

7-) Furkan Öztürk

Yedekler:

8-) Serkan Göktaş

9-) Burçin Bahadır

10-) Recep Altay

11-) Erkan Öztürk

12-) Bedri Toprak

Ereğli Adliye:

1-) Onur Erdoğan

2-) Ozan olkaç

3-)Egin Güner

4-) ümit Uysal

5-) Naim Duran (1)

6-) İbrahim İpekdal (2)

7-) Hakan Akkurt (4)

Yedekler:

8-) Şendoğan Demiray (3)

9-) Çağdaş Gürlek (1)

10-) İsmail Aydeniz

Editör: Pusula Gazetesi