ŞÖHRETLER GÖSTERİ MAÇINDA BULUŞTU

Bu yıl birincisi düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası, geçtiğimiz Pazar günü Fener Sahası&[#]8217;nda yapılan şöhretler maçıyla start aldı.

Genel Maden İşçileri Sendikası&[#]8217;nın katkılarıyla düzenlenen, organizatörlüğünü Hacı Kara, Komite başkanlığını ise Devrim Kara&[#]8217;nın yaptığı turnuvada, Zonguldaklı futbolseverler eski Milli futbolcuları izleme fırsatı buldu.

TÜMER&[#]8217;İN TAKIMI, &[#]8216;BUZ ADAM&[#]8217;A KARŞI

Galatasaray&[#]8217;da ve Milli takımda uzun yıllar oynayan ve futbolu bıraktıktan sonra Teknik direktörlüğe adım atan ´´buz adam´´ lakaplı Ergün Penbe ile Beşiktaş, Fenerbahçe&[#]8217;de uzun yıllar top koşturan eski Milli futbolcu Tümer Metin&[#]8217;in takımları şöhretler maçında karşılaştı.

Kırmızı-Lacivertli takımın kaptanlığını yapan Tümer Metin&[#]8217;in takımı, Kırmızı takımın kaptanlığını yapan Ergün Penbe&[#]8217;nin ekibini 11-8&[#]8217;lik skorla yenmesini bildi.

Bu iki ismin dışından Zonguldakspor ve Türkiye&[#]8217;nin çeşitli ekiplerinden profesyonel olarak uzun yıllar futbol oynayan isimlerde gösteri maçında sahaya indi.

Şöhretler maçında, Basri Kocabaşoğlu, Mustafa Baltutar, Şenol Demir, Serkan Özel, Hüsnü Akın, Hakan Alkan, Hasan Şenol, Hüseyin Hacı Demir, Birol Yılmaz, Oğuzhan Birdal, Mustafa Kemal Günay ve Hacı Kara yer aldı.

Büyük bir çekişmenin yaşandığı ve bol gollü geçen şöhretler maçı, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Tümer attığı gollerle eski formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.

Gösteri maçını 11-8 kaybeden kırmızı formalı takımın kaptanı Ergün Penbe, faturayı maçı yöneten Ömer Tekcan&[#]8217;a kesti.

ERGÜN PENBE: HAKEM YAKTI BİZİ!

Penbe maç sonrası yaptığı açıklamada, &[#]8220;Güzel bir maç oldu ancak benim açımdan pek iyi olmadı, arka adaleyi patlattım. Eski dostlarımızla vakit geçirdik, güzel anlar yaşadık.

Hakem içinde bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Hakikaten ilk yarıda farklı bir hakem, ikinci yarıda tam dönmüş bir hakem. Devre arasında biz orada sohbet ederken farklı şeyler oldu. İkinci yarıda hakemin gözüne güneş kaçtı büyük ihtimal &[#]8230;&[#]8221; dedi.

TÜMER METİN, EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Rahmetli Şemsi Denizer&[#]8217;i anma adına düzenlenen turnuvada eksi dostlarıyla buluştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Tümer Metin, &[#]8220;Güzel bir maç oldu rahmetli başkan anısına. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Eski dostları gördük. Zonguldak doğup büyüdüğümüz yer her zaman ayrı güzelliği var bizim için. &[#]8220; dedi.

GÜNÜN ANISINA HEDİYELER VERİLDİ

Gösteri maçının ardından Turnuva organizatörleri tarafından günün anısına madenci heykeli hediye edildi. Açılış maçını, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Ak Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ramazan Denizer, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun ve yöneticiler, İşadamı Erdoğan Demir ve futbol severler takip etti.

Editör: Pusula Gazetesi