Uzun zamandır dünyada çok konuşulan , dünyaca ünlü futbolcular tarafından bile tercih edilen bu küçük ama etkili egzersiz ürünü sayesinde formunuzu yakalamanız çok kolay. Öyle günde birkaç saatinizi ayırarak uzun uzadıya spor yapmaya ya da spor salonlarının yollarını aşındırmaya artık gerek yok. Dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman egzersiziniz olan sixpad sizinle geliyor.

Sixpad spor aletlerine göre oldukça küçük sayılabilecek bir üründür. Sette bir adet altı parçadan oluşan karın egzersizi için olmak üzere, iki adet de iki parçadan oluşan kol ya da bacak egzersizlerinde kullanmak üzere tasarlanan parça bulunmaktadır. Bu parçaları vücudunuzda belirtilen yerlere yapıştırıp cihazı ayarlayarak egzersiz yapmaya başlayabilirsiniz.

Egzersize başlamadan önce dört programdan birini seçmeli ve hızınızı dilediğiniz gibi ayarlamalısınız. Sonrasında cihaz çalışmaya başlayacak ve titreşimler yayarak kaslarınızı hareket ettirecektir.

Sixpad Ne İşe Yarar?

Sixpad ürünü kas yapmak ya da mevcut kasları korumak adına geliştirilen bir üründür. Ancak daha spora başlangıç seviyesinde iseniz yağ yakma fonksiyonu da sizin bir hayli işinize yarayacaktır. Cihazın yaydığı titreşimler sayesinde egzersiz yaptırılan bölgede hareketlilik ve titreşim sağlanarak kas oluşumu tetiklenecektir.

Sixpad ürünü özellikle erkeklerin hayali olan sixpack kasları ile kadınların hayali olan o düz, gergin karnı sağlamak için tasarlanmıştır. Bu nedenle ürün kadın, erkek, genç, yaşlı demeksizin herkese hitap etmektedir. Bu ürünü kullanarak herkes o hayalini kurduğu formda vücuda kavuşabilecektir.

Sixpack Kullanırken Neler Yapmalı?

Sixpad ürünü vücutta bölgesel olarak egzersiz yaptıran bir üründür. Bu yüzden ürünü kullanırken tüm vücutta sıkılaşma ya da kas yapma gibi sonuçlar beklemek yanlış olur. Ürünü kullanırken bir yandan da mümkün olduğunca egzersiz ya da spor yapmak, sağlıklı beslenmek, protein ağırlıklı gıdalara yönelmek gerekir. Böylece üründen alacağınız sonucu arttırdığınız gibi, hayalini kurduğunuz o kaslar ya da sıkı vücudu gerçekten tüm vücudunuzda görebilirsiniz. Özellikle sixpad kullananların yorumlarını okumanızı öneririz.

Sixpad faydaları yalnızca ürünün egzersiz yaptırdığı bölgelerde görülecektir. Bunun farkında olarak ürünü bilinçli şekilde kullanmalısınız. Cihaz yalnızca göbek, kol ve bacak bölgelerinde kullanım için uygundur. Vücudun diğer yerlerinde bilinçsiz şekilde kullanmamalısınız.

Kaslarınızı Koruyun

Kas yapmak herkesin hayali olsa da, kas yapmak kadar mevcut kasları korumak da çok önemlidir. Uzun bir spor süreci ve özel beslenme ile elde edilen kaslar bu program bırakıldığı zaman erimeye başlayacaktır. İşte bu ise tüm emeklerinizin boşa gitmesi anlamına gelebilir. Sixpad kullanımı ile vücudunuzda özellikle kaslı olan bölgelere egzersiz yaptırdığınız için kaslarınız sürekli hareket halinde olacak ve kendisini muhafaza edecektir. Sixpad kullanımı kolay olduğu için zahmetsizdir.İşte bu sebeplerle bu ürünü yalnızca kas yapmak için değil, mevcut kaslarınızı korumak için de kullanabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi