Zonguldak'ta gerçekleştirilen ve 5-9 Mart tarihleri arasında Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanan U-16 Erkekler Basketbol 3.Bölge Şampiyonası'nda temsilcilerimiz Zonguldak Belediyespor ve Çelikelliler Spor Kulübü aldıkları sonuçlarla şampiyonaya veda ettiler.

Türkiye Basketbol Federasyonu faaliyet programında yer alan U-16 Erkekler Basketbol 3.Bölge Şampiyonası Zonguldak'ta Site Spor Salonu'nda devam ediyor. 14 takımın mücadele ettiği U-16 Erkekler Basketbol 3. Bölge şampiyonasında ilimiz Çelikeliller Spor Kulübü ve Zonguldak Belediyespor Basketbol takımları temsil etti.

Çelikeliller Spor Kulübü ilk gün Bahçeşhir Okuluna 57-80 yenildi. İkinci gün iseAta Su Sporlarını 57-51 yenerek şampiyona'da elendi. Bir diğer temsilcimiz Zonguldak Belediyespor ise Ted Anakara Kolejliler 60-43 ve Samsun BŞB 72-33 yenilerek şampiyona'da elendi. Zonguldak Belediyespor Sağlıkspor ile Çelikelliler ise Bartın Basketbol Akdemi ile formalite maçı oynayacak.

Gerek Zonguldak Belediyespor, gerekse Mehmet Çelikelliler dev bütçeleri olan takımlarla mücadele ederken, her iki temsilcimiz için de bu şampiyona büyük bir tecrübe oldu.

Editör: Pusula Gazetesi