Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da moraller kötü. Ligde aldığı istikrarsız sonuçların ardından şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda Beşyüzevler ile karşılaşacak.

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşyüzevler ile zorlu bir maç oynayacak olan Ereğli Belediyespor bundan sonra formalite maçları oynayacak. Lider Alemdağ ile arasında 10 puan fark olan Ereğli Belediyespor'da camiada da umutlar tükenmiş durumda.

Ereğli Belediyespor kendi tesislerinde sürdürdüğü Beşyüzevler maçının hazırlıları kapsamında Beşyüzevler maçı provası yapıldı. Antrenör Ufuk İskender nezaretinde yapılan idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. İskender futbolcuların bu zorlu maça motive etmek için yoğun bir çaba harcıyor.

İlk yarı oynanan maçta rakibi Beşyüzevler'e mağlup olan Ereğli Belediyespor bu maçın rövanşını alarak tekrar çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bugüne kadar oynadığı 19 karşılaşmadan 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 33 puanla 5'nci sırada yer alan Ereğli Belediyespor'un ligde artık kaybedecek hiçbir şeyi yok.

Editör: Pusula Gazetesi