Zonguldaspor'a 4 yıl önce amatör kümede mücadele eden Kestel Belediyespor'dan Onur Eriş ile birlikte transfer olan Okan Eken geçtiğimiz hafta rekor bir bonservis bedeli ile 500 bin liraya 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Keçiörengücüspor'a transfer olmuştu. Yeni takımı Keçiörengücü formasıyla Pazartesi günü Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Okan Eken maçın ardından Elmas TV'ye yayınlanan ve Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu Spor Kritik programına telefonla bağlandı.

"ZONGULDAKSPOR'A PARA KAZANDIRDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Okan yeni takımına çabuk uyum sağladığını belirterek şöyle konuştu: "Zonguldakspor'da 4 yıl forma giydim, 2 şampiyonluk yaşadım. Zonguldakspor'un emeği bende çok. Ayrılırken çok iyi para kazandırdığım için çok mutluyum. Hem benim için hem Zonguldakspor için iyi bir transfer oldu. Keçiörengücü'nde takım arkadaşlarım arasında tanıdıklarım vardı. Bu nedenle hiç uyum sorunu yaşamadım. Kardemir Karabükspor ile oynadığımız ve 1-1 biten hazırlık maçında da çok iyi mücadele ettik. Güçlü bir takımımız var" dedi.

"ZONGULDAKSPOR KAMPINI ZİYARET EDECEĞİM"

Şu anda Keçiörengücü ile Antalya'da kampta bulunan Okan Eken, kamplarının 10 Ocak tarihinde biteceğini belirterek, kamp sonrasında yine Antalya'da kampta bulunan Zonguldakspor'un kaldığı otelde teknik heyet ve eski takım arkadaşlarını ziyaret edeceğini söyledi. Okan "10 Ocak'ta Antalya kampını tamamlıyoruz. Buradayken Zonguldakspor kampına geçerek eski takım arkadaşlarımın yanına uğramayı ve ziyaret etmeyi düşünüyorum. Onları çok özledim. Hasret gidereceğim" dedi.

"ZONGULDAKSPOR FUTBOLCUSU GÜÇLÜ VE ONURLUDUR"

Okan Eken eski takım arkadaşlarını överek Zonguldakspor taraftarına mesaj gönderdi. Okan "Taraftarlar takıma destek olsunlar. Bu çocuklar güçlü ve onurlular. Play-Off'a kalacaklarını da düşünüyorum. Hepsine başarılar diliyorum" dedi.

"KEÇİÖREN'DE ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ"

Okan Eken Keçiörengücü'nün de hedefini açıklayarak "Play-Off'un içerisindeyiz ama hedefimiz sezon sonunda grupta şampiyon olarak bir üst lige direkt çıkmak. İnşallah bize bu mutluluk nasip olur" dedi. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi