Obeziteye karşı geliştirilen bu formül için, zayıflatır ibaresi kullanılmıştır. Özellikle kilosu obezite düzeyinde olan veya bölgesel kilo vermek isteyen kişiler, Fitballs ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirler. Bu ürün kısa bir sürede kilo vermenize yardımcı olabilir. Dünya Sağlık Örgütünün yaptığı araştırmalarda ürünün insan vücuduna zarar verdiği gözlemlenmemiştir. Kilo vermenizin yanında vücudunuza omega 6 asidi katarak daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı sağlar. Eğer kronik bir rahatsızlığınız varsa ya da böbrek ve kalp rahatsızlıklarınız varsa, fitballs cla kullanmadan önce doktorunuza danışmanız sağlığınız açısından yararlı olacaktır.

Fitballs CLA'nın Faydaları Nelerdir?

Fitbalss içerisinde bulunan CLA ( Conjugated Linoleic Acid)' nın vücut üzerinde oldukça geniş faydaları vardır. Fitbalss CLA'nın faydalarına bakacak olursak;

Dengesiz beslenmeyle beraber vücudun yağ oranı artar. Böylece vücudun metabolizması da yavaşlar. CLA asitleri, ivme kazandırılarak, metabolizmanın hızlanmasına katkıda bulunabilir.

CLA' nın en önemli faydalarından biri, bağışıklık sistemini güçlendirmektir. Hızlı kilo verme sürecine girdiğinizde vücudunuzun bağışıklığı zayıflayabilir. CLA topları sayesinde vücudun bağışıklık sistemi korunmuş olunur. Böylece vücut bitkin düşmez ve hastalıklara karşı savunmasız kalmaz.

CLA tıplarının en çok kullanılma nedenlerinden biri de vücudun yağ oranını dengelemesidir. CLA topları vücuda girmesiyle beraber, vücuttaki yağ asitlerini parçalar. Vücutta bulunan yağ asitlerinin yağ dokusunu yerine kas hücrelerine girmesini sağlayarak kas ve yağ dengesini düzenler.

Kilo vermek isteyen erkekler, vücuttaki kas oranlarını arttırmalıdırlar. Kas oranının artması ile beraber vücudun yaktığı yağda artış gösterir. Kilo verirken, kas gelişimine de katkısı bulunmaktadır.

Fitballs ürünlerinden fayda almak istiyorsanız, ürünleri set halinde kullanmanız faydalı olacaktır. Özellikle fitballs tea mutlaka kullanılmalıdır. 15 gün boyunca kullanılacak olan Fitballs tea, zayıflama sırasında vücudunuzda ödem oluşmaması için faydalı olabilir. Akşam yemeklerinden önce kullanım koşullarına özen göstererek Fitballs tea ürününü kullanmalısınız.

Fitballs Zayıflama Setinden Memnun Kalmazsanız Ne Olacak?

Fitballs ürünleri, merkez ecza deposuna kayıtlı ürünlerdir. Ürünleri doğru bir şekilde kullanan ve sonuç alamayan kişiler iletişim bilgilerinden herhangi birini kullanarak neden memnun kalmadıklarını açıklamalıdırlar. Memnun kalmama sebebi Fitballs ürünleri ile ilgili olması durumunda paranız iade olacaktır. Paranızın iadesi, üç gün içerisinde olacaktır. Hesap bilgilerinin ürünü sipariş veren kişiye ait olması gerekir.

Ayrıca fitbalss ürünlerine sahip olmak isteyenlerin bilmesi gerekenlerden biri de, kullanıcılara kapıda ödeme imkanı sunulmasıdır. İsterseniz nakit olarak isterseniz kredi kartı aracılığı ile kapıda ödeme yapabilirsiniz. Çünkü Fitballsdan gelen tüm kargolar, İstanbul merkez ecza deposuna aittir.

Görüldüğü üzere Fitballs ürünleri size doğru bir zayıflama yöntemi sunmakta ve memnun kalmamanız durumunda paranızı da iade etmektedir. İade işlemi tüm Fitbalss setleri için geçerlidir.

Editör: Pusula Gazetesi