Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile oynayacak olan Zonguldakspor'da 4 futbolcu cezaları nedeniyle oynayamayacak. Onur Eriş, Okan Eken, Okan Duran ve Sefa Aksoy gördükleri kartlarla cezalı duruma düştü. Ligde play-off iddiası veya küme düşme korkusu bulumayan Zonguldakspor'da gözler genç futbolculara çevrildi.

GENÇLERE FIRSAT DOĞDU

Zonguldakspor'a devre arasında transfer edilen genç futbolcular Oktay Aydın, İbrahim Kılıç ve Cömert Kandemir'e fırsat doğdu. Antrenmanlarda yoğun tempo ile çalışan ve ağabeylerinden forma kapmak için büyük mücadele veren genç futbolcular özellikle hafta sonu oynanacak Bucaspor maçında teknik Patron Şenol Demir'den forma bekliyorlar. Geçtiğimiz günlerde idmanda omzundan sakatlanan genç futbolcu İlyas Sarı'nın ise forma giyebilecek durumda olmadığı belirtildi. Demir'in ise bundan sonraki iki haftada gençlere fırsat vermesi bekleniyor.

FIRSATÇILAR İŞBAŞINDA

Abilerinin cezalı olmaları nedeniyle fırsat bulan gençler bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip Teknik Direktör Şenol Demir'in gözüne girmeye çalışacaklar. Buca maçı öncesinde forma fırsatı ellerine geçen gençler için futbolcular arasında "Fırsatçılar işbaşında" esprileri yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi