Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Perşembe günü sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına 14.00'da Fener Sahası'nda yaptığı idmanla devam etti.

Kahramanmaraşspor maçının kendileri için çok kritik olduğunu belirten Teknik Sorumlu Barış Şeref rakibin puan için geleceğini, ancak buna fırsat vermeyeceklerini söyledi. Takımda eksik futbolcuların bulunduğunu belirten Şeref, Hakan Çevik'in oynama ihtimali bulunduğunu söyledi.

"BU MAÇI KAZANACAĞIZ"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref ligde kolay maç olmadığını belirterek şöyle konuştu: "Biz her maça puan ya da puanlar için bakıyoruz. İkinci yarı oynadığımız 5 maç var. Bu maçların hepsini kazanabilirdik ama maalesef bireysel hatalarla çok gol yiyoruz. Karşı takım bize baskı kuramadı, bizim ataklarımız oldu ama maalesef puan alamayan veya 1 puan alan takım biz olduk. Bu maçta Devrek'te oynuyoruz. Mutlak hedef 3 puan. 3 puan olmazsa ne olur? Hiçbir şey olmaz. Ama bu maçı kazanacağız. 'Kazanacak mısınız, koşacak mısınız, mücadele edecek misiniz?' demiyorum, 'Edeceksiniz' diyorum. Ve kazanacağız diyorum."

"KAHRAMANMARAŞ MAÇI ÇOK KRİTİK"

Şeref, "Kahramanmaraş buraya 1 puan için gelecektir. Kazanmak isteyecektir ama bu fırsatı vermeyeceğiz. İlk maç 2-0'dan 2-2 oldu. Bu sefer inşallah hem maçı kazanacağız hem de çocukların psikolojisi yükselecek. Hepimize moral olacak. O yüzden bu maç bizim için ligin en önemli maçı. Bu maçı aldım, vitrine koydum ve arkadaşlara 'Bu maç bizim maçımız' dedim. Neyimiz var, neyimiz yok uygulayacağız." dedi.

"EKSİKLERİMİZ VAR"

Kahramanmaraş maçı öncesinde eksikler hakkında da bilgi veren Barış Şeref, "Maç öncesinde eksiklerimiz var. Furkan'ın 1 haftası var. Serbay'ın durumu biraz kritik. 1 ay sürebilir. Hakan'ı yetiştirmeye çalışıyoruz. İnşallah Perşembe günü oynayacak. Bu maç olmazsa sonraki maça mutlaka hazır olacak." dedi.