2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen ve Site Spor Salonu'nda oynan maçlarda Ereğli Özel Final Temel Lisesi şampiyonluğunu ilan etti.

Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen final karşılaşmasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Ereğli İlçe Müdürü Serkan Keleş, Kozlu İlçe Müdürü Akif Bağdağ'ın yanı sıra okul yönetimleri ve futsalseverler izledi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren 4 takım kesinlik kazanırken Ereğli Özel Final Temel Lisesi şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada ikinciliği Kozlu Anadolu Lisesi elde ederken, Çaycuma TSO Fen Lisesi üçüncü, Özel Fark Sınav Temel Lisesi ise dördüncü oldu.

Şampiyon olan Ereğli Özel Final Temel Lisesi'nin yanı sıra ilk 4'e giren takımlara turnuva sonunda madalya ve kupaları takdim edildi. Şampiyon olan Ereğli Özel Final Temel Lisesi Zonguldak'ı Türkiye grup şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Editör: Pusula Gazetesi