Anadolu Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden Zonguldak İl Karması Antrenör ve yönetimi ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti. Kastamonu ve Tokat'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligini namağlup tamamlayarak yarı finale çıkan Filenin sultanlarına Başkan Akdemir başarı temennisinde bulundu. Ziyarette sporcuların yanı sıra antrenör Engin Kabak, Mustafa Akkaya , Cahit Özçelik hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Antrenör Cahit Özçelik, " Grup müsabakalarını nağmağlup tamamladık. İnanıyorum ki yarı finali de o şekilde tamamlayacağız. Ardından final müsabakasında da rakibimizi yenerek şampiyon olacağız. Amacımız geçen sezon maddi imkansızlıklardan dolayı kapattığımız bayan Hasad Voleybol takımımızı tekrar oluşturmak. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'e teşekkür ederiz" dedi.

BAŞKAN AKDEMİR BAŞARI DİLEDİ
Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir Kastamonu ve Tokat'da yapılan müsabakalarda yenilmeden yarı finale çıkan sporcuları ve antrenörleri kutlayarak Erzincan'da gerçekleştirilecek yarı finallerde başarı temennisinde bulundu. Başkan Akdemir sporcuların eğitim yaşamlarında da başarılı olacağına inandığını belirterek Belediye olarak ellerindengelen desteği vereceklerini söyledi.

'AMACIMIZ FİNAL OYNAMAK'

Takım ikinci kaptanı Sude Çınık, "Bu yıl çok güzel bir şey başardık. İlk olarak Kastamonu'ya gittik. Orada hiç yenilgisiz bir şekilde maçlarımızı tamamladık. Ardından Tokat'a gittik orada da hiç yenilgisiz maçlarımızı bitirdik. Şimdi ki durağımızı Erzincan. Erzincan'da yapılacak yarı final müsabakaların da da hiç yenilgisiz tamamlayarak final bileti almayı hedefliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi