Takımda yer alan Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu öğrencileri, Beyza Güner, Duru Denker, Şevval Su Akyol ve Serpil Çolakoğlu, çok çalışıp emek vererek finali gördüklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylediler.

Öğrencilerini tebrik eden Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Müdürü Harun Toksoy; "Kızlarımıza Zonguldak'ın adını duyurma gibi bir görev verildi. Bu görevi Erzincan'da başarı ile yaptılar. Okulumuz ve Çaycuma'mız adına kendilerine ve diğer takım arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çünkü bu bir ekip işidir. Adanada'da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum"diye konuştu.

Takım kaptanı Duru Denker çok çalışarak başarıyı yakaladıklarını söyleyerek, takıma büyük emek veren antrenörler Cahit Özçelik, Engin Kabak ve Mustafa Akkaya'ya teşekkür etti.

Takım antrenörlerinden Mustafa Akkaya ise ilerleyen yıllarda voleybolda Çaycuma'yı temsil edecek çocukları seçebilmek amacı ile Voleybol Şenliği düzenleyeceklerini ifade etti. Şenliğe 1'nci sınıftan 8'nci sınıfa kadar 100'ün üzerinde sporcu katılması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi