Zonguldak eski Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'ın Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanmasının ardından göreve ve kaleten getirilen Hakan Yüksel, hizmetlerin kaliteli hale getirilmesinin yanı sıra varsa eksiklerin giderilmesi ve iyi hizmet verebilmek için toplantılar düzenliyor.

PERSONEL İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile bir toplantı gerçekleştirerek, düzenli ve disiplinli çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti. Hizmetlerin daha iyi verilebilmesi ve sorunların giderilmesi açısından personel ile fikir alışverişinde bulunan Yüksel personeli ile faydalı bir toplantı düzenledi. Yüksel "En iyi hizmeti verebilmek üzere tesislerimizde görev yapan her zaman tesislerimizi müsabakalar için hazır tutan ve hep en iyiyi hedeflemek üzere mesai arkadaşlarımızla istişarede bulunduk" dedi.

TAEKWANDO'CULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Yüksel ayrıca Zonguldak'da Taekwando sporu ile ilgilenen antrenörlerle makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda sorunlar ve eksikler masaya yatırıldı, geleceğe dair yapılacak etkinlikler ve programlar görüşüldü. Antrenörlerden fikir alan Yüksel "Taekwondo antrenörleri ile bir araya gelerek yapacağımız faaliyetler ve Taekwondo branşını daha ileriye getirmek için yapabileceklerimiz hakkında istişarede bulunduk" dedi.

BURHAN SEZGİN'İ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Gelik'e giderek buradaki sportif faaliyetleri inceledi. Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'i ziyaret eden Hakan Yüksel, Sezgin ile görüş alışverişinde bulunarak Gelik'te bulunan tesisleri hakkında bilgi aldı, yapılabilecek yatırım ve etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sezgin, Gençlik'e yapılan tesislerle ilgili desteklerinden dolayı Yüksel'e teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi