Zonguldak Belediyesi tarafından Fevkani Köprü üzerinde iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine yaklaşık 3 binin üzerinde katılım oldu.

Zonguldak Belediyesi tarafından tertiplenen iftar programı için Fevkani Köprüsü gün içinde trafiğe kapatılarak hazırlandı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğine, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti İl ve İlçe başkanları, bazı daire müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. Okunan dua ve ezanın ardından vatandaşlar orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı.

''HERKES MUTLU GÖRÜNÜYOR''

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ''Zonguldak'ta çok güzel bir ortam oluşmuş. Herkes mutlu gözüküyor bizde mutluyuz. Belediyemizi tebrik ediyor teşekkür ediyoruz'' dedi.

''FARKLI ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ''

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'da yaptığı açıklamada; ''Çok şükür bu gün çok bereketli bir gün. Fevkani Köprüsü üzerinde ilk defa iftar programında Zonguldaklı hemşirelerimiz ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ufak tefek bir takım eksikliklerimiz var ama beklentimizin çok üzerinde bir katılım oldu. Bu bir ilk inşallah önümüzdeki günlerde de çok daha farklı etkinlikler yapacağız. Katılan bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

''AK BELEDİYECİLİĞİ ZONGULDAK'A GÖSTERECEĞİZ''

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'da yaptığı konuşmada; ''Bu gün gerçekten çok güzel bir gün. Yıllardır özlenen bir tabloydu. Havanın güzel olmasını insanlar burada süslediler. Çok geniş bir katılım var. Bu ilk olduğu için bazı eksikliklerimiz olmuştur. İnşallah bunları telafi ederiz. Burada Zonguldak kaynaştı. On yıldır alamadığımız bir belediyeyi AK Partili bir belediye alarak AK belediyeciliği Zonguldak halkına göstereceğimize inanıyorum. Herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

''YILLARDIR BİZ NEDEN YAPAMIYORUZ DEDİĞİMİZ PROGRAM''

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yaptığı açıklamada, ''önce Gazipaşa denildi ancak arkadaşlarımız bunun hesaplamasını yaptılar ve o alana sığmaz dedik ve köprünün üzerine aldık. Yıllardır beklediğimiz televizyonda seyrettiğimiz zaman biz neden Zonguldak'ta yapamıyoruz dediğimiz bir program oldu. Katılan tüm hemşerilerime ve vatandaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bir dahakine daha geniş bir alanda yapacağız. Çünkü ayakta kalan vatandaşlarımız oldu.

''EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Ak Parti Zonguldak l Başkanı Zeki Tosun'da bir konuşma yaparak şöyle dedi; '' Öncelikle vatandaşlara teşekkür ediyorum. Erken saatlerde geldiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''

Editör: Pusula Gazetesi