TFF 2. Lig Beyaz grupta bugün oynanan Fethiyespor-Zonguldakspor maçının ardından Fethiyesporlu taraftarlar, Zonguldaksporlu taraftarlara yönelik taşlı saldırıda bulundu. Geçtiğimiz sezon yine Fethiye'de oynanan maçın devam ettiği sırasında Fethiyesporlu taraftarlar tribünlerin çatılarına çıkarak Zonguldaksporlu taraftarlara taşlı saldırıda bulunmuş, güvenlik güçleri engellemişti. Maçın ardından da yine büyük olaylar yaşanmıştı.

MAÇIN ARDINDAN YİNE ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİLER
Fethiyespor taraftarı 1-0 kazandıkları maç esnasında sahada çok fazla sıkıntı yaşanmamasına rağmen, Zonguldaksporlu taraftarların otobüslerine bindiği esnada taşlı saldırıda bulundular. Zonguldakspor taraftarları ise ani başlayan taşlı saldırı karşında kendilerini korumaya alırken, yaşanan bu saldırıyı emniyet güçleri yine büyümeden önledi.

Zonguldakspor taraftarlarının bir kısmı taşlı saldırılara karşılık vermek istese de tribün liderleri soğukkanlı davranarak taraftarları engelledi. Zaman zaman sokak aralarında da kovalamaca yaşandığı öğrenildi.

Zonguldakspor taraftarları olayların yatıştırılmasıyla birlikte güvenlik eşliğinde Fethiye'den ayrıldı. Zonguldakspor futbolcu kafilesini taşıyan otobüse yönelik her hangi bir eylem yapılmadığı ve futbolcuların güvenli şeklide statdan ayrıldığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi