TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ligde kritik bir karşılaşma oynayacak. 27'nci haftada Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip bugün karşılaşmanın provasını gerçekleştirdi. İdmana kondisyoner Barış Şeref'in ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular daha sonra tam sahada çift kale maç oynadı. Cezası nedeniyle Fethiyespor'a karşı oynayamayacak olan Okan Eken'in yedek takımda oynarken, Okan'ın yerine oynayacak olan genç golcü Tezcan ise A takım kadrosunda oynadığı gözlendi. Cezası nedeniyle Tuzlaspor'a karşı oynayamayan Kaptan Mert Caymaz da Fethiye karşısında formasına kavuşuyor.

Zorlu maç öncesinde Zonguldakspor topladığı 33 puanla 12'nci sırada bulunurken rakip Fethiyespor ise 28 puanla 14'ncü sırada kendine yer buldu.

CAHİT TERZİ UYARILARDA BULUNDU

Zonguldakspor Teknik Patronu Cahit Terti yapılan çift kale maçta oyunu zaman zaman durdurdu. Futbolculara teknik taktik konusunda uyarılarda bulunan Terzi özellikle kanat oyuncularının etkili ortalar kesmesini, orta sahanın da kanatlar ve forvetle topları buluşturmalarını istedi.

Editör: Pusula Gazetesi