TFF 2. Lig Kırmızı Grup'daki temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı Fethiyespor maçına büyük önem veriyor. Son iki karşılaşmana Menemen Belediyespor ve Tuzlaspor'a mağlup olarak taraftarı üzen Zonguldakspor'un önüne büyük bir fırsat geldi. Saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile oynayacak olan Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Fethiye karşısında alınacak galibiyetle taraftarına kendini affettirmek isteyen Zonguldakspor teknik heyeti ve futbolcular tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor.

Teknik Direktör Cahit Terzi idman boyunca futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Terzi futbolculara Fethiye'yi yenmeleri halinde hem taraftarla barışacaklarını, hem de ligde rahat bir nefes alacaklarını söyledi.

ELMAS FENER SENTETİK SAHADA ÇALIŞTI
Zonguldakspor haftanın ilk idmanını Salı günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirirken Çarşamba gününü ise Fener Sentetik sahada yaptığı idmanla değerlendirdi. Kırmızı-lacivertli ekip idmana kondisyoner Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başlarken idmanın ilerleyen bölümünde fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Futbolcuların idman boyunca oldukça neşeli ve istekli oldukları gözlendi.

EROL DEMİR, CAHİT TERZİ İLE GÖRÜŞTÜ

Fener sentetik sahada gerçekleştirilen antrenmanını Zonguldak İl Hakem Kurulu üyesi Erol Demir de izledi. Demir, Zonguldakkspor Teknik Patronu Cahit Terzi ile idmanda bir süre sohbet ederek moral verdi. Demir, Terzi'ye Fethiyespor ile oynanacak maç öncesinde başarı temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi