Fenerbahçe, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Akşam antrenmanında yeni transfer Gregory van der Wiel de yer aldı.
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda devam ediyor. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma ve pas organizasyonlarının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Dünkü Tabriz maçının 11'inde başlayan oyuncular, takımdan ayrı aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenmana izinli oyuncular katılmadı. Bu arada, antrenmanın sonlarına doğru Topuk Yaylası'na gelen van der Wiel, antrenmana da dahil oldu ve takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe, yarın yapacağı çalışmalarla hazırlıklarına sürdürecek.
Gregory van der Wiel takımla tanıştı
Kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Hollandalı oyuncu Gregory van der Wiel, Topuk Yaylası kampına katıldıktan sonra Teknik Direktör Vitor Pereira, teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla tanıştı.
Editör: Pusula Gazetesi