Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Liselerarası Futbol İl Şampiyonası müsabakaları başladı. Fener Sahası'nda oynanan maçta Fener Anadolu Lisesi ile Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi.

TARAFTAR COŞTU, COŞTURDU

Fener Anadolu Lisesi öğrencileri Fener Sahası tribünlerinde takımlarını maç boyunca destekleyerek moral verdi. Maçın başından sonuna ateşli tezahüratları ile dikkatleri çeken Fener Anadolu Lisesi öğrenci taraftarları zaman zaman meşale yakarak tribünleri renklendirdi. Ancak yanan meşaleleri sahaya atmaları suni çime zarar vermesi nedeniyle tepki gördü.

MAÇ BİR SÜRE DURDU

Fener Anadolu Lisesi ile Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi arasında 13.00'da oynanan karşılaşmayı Ferdi Tatoğlu, Yağız Uzun, Umut Gedik hakem triyosu yönetti. Başarılı yönetim gösteren hakemler sahaya meşale atılması nedeniyle maçı yaklaşık 5-6 dakika durdurdu, tribünlerdeki Fener Anadolu Lisesi taraftarları uyarılınca maç kaldığı yerden devam etti.

MAÇ İLK YARI ATILAN GOLLE TAMAMLANDI

35'erli 2 devre halinde oynanan karşılaşmanın 25'inci dakikasında Fener Anadolu Lisesi gole çok yaklaştı. Bu dakikada Kilimli Anadolu Lisesi defansı kale çizgisinden topu çıkararak muhtemel bir golü önledi.

Bu pozisyonun hemen 5 dakika sonrasında Fener Anadolu Lisesi Efe Tezel'in attığı şık golle maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda takımlar karşılıklı ataklar yapmalarına rağmen maçta başka gol olmayınca Fener Anadolu Lisesi maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı, 3 puanın sahibi oldu.

ALAPLI FEN LİSESİ COŞTU

Günün bir diğer maçında ise Alaplı Fen Lisesi ile Çaycuma Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi karşılaştı. Yağız Uzun'un yönettiği karşılaşmayı Alaplı Fener Lisesi 4-2 kazandı. Maçın son anlarında karşılaşmanın hakemi Yağız Uzun her iki takımdan da 1'er oyuncu ihraç ederken, takımlar maçı 10'a kişi tamamladı.