Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ın, 27 Eylül 2019 günü sağ tarafı felç olduktan sonra tedavi gördüğü hastanede konuşma terapisi ve fizik tedavisinin olumlu sürdüğü öğrenildi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Ankara Gaziler Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ertan Aydoğan burada fizik tedavi ve konuşma terapisi görüyor.

Tedavinin olumlu sonuçlar verdiği öğrenilirken, Ertan Aydoğan'ı Ankara'da bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ziyaret etti. Başkan Alan, sosyal paylaşım sitesinde, Ertan Aydoğan'la birlikte çekilmiş fotoğrafın altına şunları yazdı: Bir süre önce geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle, Ankara'da tedavisi devam etmekte olan Nebioğlu Belediye Başkanımız Sn Ertan Aydoğan Başkanımızı ziyaret ettim. Doktorlarından aldığım bilgiye göre, konuşma terapisi ve fizik tedavisi olumlu bir şekilde devam ediyor. Başkanımızın, Zonguldaklı hemşehrilerimize selamı var. Rabbim, acil şifalar versin. Büyük 'geçmiş olsun'.

Editör: Pusula Gazetesi