Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir köpeğe yolun karşısına geçeceği sırada TIR çarpıp kaçtı. Yaralı köpeğin yardımına Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri koştu.

Olay sabah saatlerinde ilçeye bağlı Yeni Siteler Mahallesi Taşbaşı Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre bir köpeğe yolun karşısına geçeceği sırada hızla gelen TIR çarpıp kaçtı. Çarpma sonucu köpek bacağından yaralandı. Olayı gören vatandaşlar köpeğin yardımına koşarken itfaiye ve belediye ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı köpek tedavisi yapılmak üzere barınağa götürüldü. Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ise yaşanan durum dolayısıyla sosyal medya paylaşımında öfkesini gizleyemezken durumu bildiren vatandaşa da teşekkür etti. Sinan Taşkın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Can bu can; vurup giden arkadaş bize haber versen olmaz mı bu hayvan can çekişmesin yazık senin vicdanına tabi varsa; Sezgin Melek hocamın her zaman olduğu gibi duyarlılığı sonucu verdiği ihbar üzere ekiplerimiz tarafından müdahale edilmektedir. Peygamber efendimiz der ki ; Yerdekilere merhamet edin ki göktekilerde size merhamet etsin...''