Zonguldak ziyaretinde Fatih Erbakan'ı kalabalık partili topluluğu tarafından mücahit Erbakan sloganları ile karşılandı. Üzerinde Zonguldakspor atkısı ile esnafları dolaşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan esnaftan simit satın alarak şimdi partililerle görüştü.
Zonguldaklılar Fatih Erbakan'a yoğun bir ilgi gösterdi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Anadolu buluşmaları kapsamında Zonguldak'ta geldiğini ifade etti. Seçim zamanı değil geçim zamanı milletin yanındayız sloganı ile birlikte tüm Türkiye'de ulaştıklarını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan şunları söyledi:

" Zonguldak selamlarımızı iletiyoruz. Bugün Anadolu buluşmaları programlarımız kapsamında Zonguldak tayız. Öncelikle sabahtan Devrek'te ve Çaycuma'da ziyaretlerimizde başladık. Halkımızla kucaklaştık. Oradaki ilçe teşkilatlarını ziyaret ettik,esnafımızı ziyaret ettik ve şimdi de Zonguldak'ta inşallah esnaf ziyareti halkımızla kucaklaşma buluşma programı gerçekleştireceğiz. Maden işçi sendikasına da ziyarette bulunacağız" dedi.