AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve parti yöneticileri ile ziyaret ettikleri özel hastanenin Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ile görüşerek 16 Nisan'daki halk oylamasında destek istedi. Çakır burada yaptığı açıklamada "sağlıkçılarımız hayatın olmazsa olmazlarıdır. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Tabi Ereğli'de hastanenizin büyümesi ihtiyaç olan dallarda yatırım yapıyor olması bizi son derece mutlu ediyor. Sağlık alanında Ereğli'ye yapılan yatırımlar konusunda bir yandan kamu yatırımlarıyla tamamladığımız gibi bir yandan da özel sektör yatırımlarının büyümesinden son derece memnunuz. Özellikle Ereğli-Devrek yolu da bittikten sonra bölgemizin sağlık turizminden de faydalanacağının kanaatindeyiz. Yatırımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Ereğli her şeyin en iyisine layık. Sizler de bunun bilincinde olarak bu hizmetleri veriyorsunuz. Şahsınızda tüm hastane çalışanlarına Ereğli halkı adına tekrar teşekkür ediyoruz"dedi.
Başhekim Nevzat Çimenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halk oylaması ile ilgili çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin ardından Çimenoğlu, AK Parti heyeti ile birlikte hastaneyi gezerek vatandaşlardan 16 Nisan'da ki halk oylamasında evet oyu çıkması için destek istedi.

Editör: Pusula Gazetesi