TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynadığı ve 1-0 kaybettiği Fethiyespor maçını unutarak Çarşamba günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırklareli maçı hazırlıklarına başladı. Cumartesi günü oynanan maçın ardından Pazar gününü izinli geçiren kırmızı-lacivertli futbolcular Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Kırklareli maçının ilk idmanını yaptı.

FATİH AKYEL TAKIMIN BAŞINDA
Perşembe günü Zonguldakspor ile anlaşmaya varan Fatih Akyel, Fethiyespor maçını lisansı yetişmediği için tribünden izledi. Lisans işlemleri tamamlayan Akyel, Çarşamba günü takımın başına olacak. İdman boyunca futbolcularla bire bir ilgilenen Fatih Akyel yarı sahada yapılan çift kale maçta futbolcuları sık sık uyararak çabuk oynamaları konusunda ikazda bulundu. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idman boyunca futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlendi. Zonguldakspor ile Kırklarelispor arasında oynanacak karşılaşma Çarşamba günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da başlayacak.

ZONGULDAKSPOR TARAFTARI SAYILI TARAFTARLARDAN BİRİ

Zonguldakspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Kırklarelispor maçında büyük taraftarı tribünlere beklediklerini söyledi. Akyal Kırklareli maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini belirterek Zonguldakspor taraftarının Türkiye'de sayılı taraftarlardan birisi olduğunu, takımın başarısında çok etkili olduklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi