TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 1-0 kaybettiği Kırklarelispor maçının ardından kazanamama serisini 8'e çıkardı. Böyle durumların her takımın başına gelebileceğini belirten Teknik Direktör Fatih Akyel, camiaya seslenerek "Herşey düzelecek. Camia rahat olsun" dedi.

"RAKİP KALEYE GELMEDEN YENİLDİK"

Teknik Direktör Fatih Akyel, "Sahamızda oynadığımız Kırklarelispor maçında 90 dakika maçın başından sonuna kadar bizim kontrolümüzde geçen bir maç oldu. Pozisyonlar kaçıran futbol oynayan hep bizdik. Maalesef ki futbolda bir tabir var. Rakip kaleye gelmeden yenildik. Kendi kalemize attığımız bir golle de mağlup olduk. Bunlar futbolda var''dedi.

"SAKARYA'AN UMUTLUYUM"

Kırklareli yenilgisini sansızlığa bağlayan Fatih Akyel, Sakarya deplasmanından umutlu olduğunu belirterek "Önümüzde Sakarya maçı var. Oradan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Çünkü Sakarya zor bir deplasman. Ciddi rakamlarla kurulmuş bir takım. Hedefleri yukarıları olan bir takım. Bizde oradan puan ya da puanlar almak istiyoruz. İyi bir futbol oynayıp iyi mücadele edip önümüzde Silivrispor maçına moralli girmeyi amaçlıyoruz" dedi.

"TEHLİKE YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

8 maçtır kazanamayan Zonguldakspor'un teknik patronu Fatih Akyel, Kırklareli karşısında çok gol kaçırdıklarını belirterek ''8 maçtır kazanmamamız bir şanssızlık. Kaçırdığımız golleri herkes gördü. Oynanan futbolu da herkes gördü. Bu şanssızlığımızı kıracağız. Önemli olan bizim takımın aşağılara gidip tehlike yaşamaması. Biran önce maç kazanarak yukarılara tırmanmak istiyoruz. Oyuncularımızla konuşarak onlara terapi yapacağız. Bu şanssızlığımızı biran önce kıracağız. Endişeye gerek yok" dedi.

"GOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Zonguldak Kömürspor'un teknik patronu Fatih Akyel, gol sorununu çözeceklerini söyleyerek, ''Kırklarelispor maçında ilk maçımıza çıktık. Tabi ki Zonguldakspor önemli bir forvet oyuncusu Okan Eken'i satmış. Elimizde ki oyunculardan en iyisini nasıl alırız diye bunun uğraşını veriyoruz. Futbolun içerisinde bunlar var. Gol sorununu mutlaka çözülecek. Mutlaka gol atacağız. Bu çalışmaları bugün itibaren başlayıp yapıyoruz. Elimizdeki golcüleri harekete geçireceğiz''dedi.

"HERŞEY DÜZELECEK, CAMİA RAHAT OLSUN"

Son 8 maçında galip gelemeyen Zonguldakspor'da camianın endişeye kapıldığı yönündeki soruya yanıt veren Fatih Akyel "Camiada belki 8 maçtır kazanamamamın bir stresi olabilir. Ama sırf bu bizimle alakalı değil. Futbola da bütün takımlar için bu olabiliyor. Ben daha önce de yaşadım. Bu durumları toparlayıp düzeleceğiz. 1-2 haftaya inşallah her şey yoluna girecek. Camiamız rahat olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi