TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynadığı ve 3-1 yenik ayrıldığı Bandırmaspor maçının ardından Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde 16.00'da gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmanda futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. İdmana sakatlığı geçen Şevket katılırken, Bandırmaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kaleci Sinan Ören'in ise İstanbul'da tedavi gördüğü öğrenildi.

FATİH AKYEL, BANDIRMA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Zonguldakspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Bandırmaspor maçında iyi oynamalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Akşel Karşıyaka maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini belirterek şöyle konuştu: "Maçı seyretmeyenler maçın galip gelen Bandırmaspor'un oyun olarak üstün olduğunu sanabilirler. Maçın genelde üstün olan taraf bizdik. Genelde top yapan, topu kanatlara indiren, pozisyon bulan oyun oynayan taraf bizdik. Maalesef ki 20 dakika da 2 tane uzaktan gol yedik. O bizim biraz direncimizi kırdı. Ama dediğim gibi iyi oyun oynadık. Biz geldiğimiz günden beri söylüyoruz. 4 5 haftadır iyi bir futbol oynuyoruz. Kazanılacak bir futbol oynuyoruz ama şanssızlıklarımıza yenik düşüyoruz"

"KARŞIYAKA MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Fatih Akyel, Karşıyaka maçına da değinerek "Bu hafta önümüzde önemli bir Karşıyaka maçı var. Karşıyaka çok koşan bir ekip. Onlarında genç ve yetenekli oyuncuları var. Zor bir maç olacak. Biz Bandırma maçını unutup çalışmalarımıza başladık. Uyarılarımızı yaptık. Maçta gördüklerimizi söyledik. Karşıyaka maçında kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Galip geldiğimiz takdirde takımımız bir nebze olsun nefes alacak. Tamamen aşağıyla bağlantımızı kopartmak istiyoruz. Onun için işin ciddiyetindeyiz tamamen galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın da desteği ile Karşıyaka'yı yenip rahatlayacağız''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi