TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da göreve 21. Haftada gelen Teknik Direktör Fatih Akyel'in sezon sonunda sözleşmesi sona ermişti. Zonguldakspor yönetimi ile uyum içinde çalışan Akyel, sportif açıdan 14 maçta 3 galibiyet, 7 yenilgi ve 4 beraberlikle sportif açından başarılı görünmese de ikili ilişkileri ile Zonguldak'da olumlu iz bıraktı.

Zonguldakspor ile sözleşmesi sona eren Fatih Akyel'e TFF 1.Lig ve 2.Lig takımlarından teklif geldiği öğrenildi. Gelen teklifleri değerlendirmeye alan Akyel, özellikle TFF 1. Lig ekiplerini değerlendirmek istediği öğrenildi.

Daha önce Elazığspor, Gümüşhanespor, Kocaelibirlikspor, Nazilli Belediyespor takımlarının yanı sıra son olarak Zonguldakspor'u çalıştıran Akyel kariyer planlamasını iyi yaparak seçiminde hata yapmak istemiyor.

Bu sezon ligde son oynanan Nazilli Belediyespor maçının ardından sosyal medya hesabından Zonguldakspor yönetimine, futbolculara ve özellikle taraftara teşekkür eden Fatih Akyel, Zonguldakspor'un da iyi yerlere gelmesi temennisinde bulunmuştu.

Editör: Pusula Gazetesi