Son derece yüksek teknolojili mühendislik ürünlerinin üretiminde ve bu ürünlerin tedarik edilmesinde sektörün lideri olma yolunda ilerleyen bir firma olan Fabo Makine yaklaşık olarak 16 yıldan beridir 3000 metrekare arazi üzerinde ürün ve hizmet sağlayan bir firmadır. 16 yıllık faaliyet geçmişi boyunca büyük bir gelişme gösteren şirket olan Fabo Makine, bugün 43'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Fabo Makine Şirketi

2003 yılında üç bin metrekare sanayi tesisi ile mütevazi bir şekilde faaliyet yaşantısına başlayan Fabo makine, son dönemlerde gösterdiği performans ile global sektörde sözü geçen bir şirket haline dönüşmüştür. Son yıllarda sektör içerisinde yakaladığı başarı ivmesiyle birlikte sektörün en güvenilir ve en güçlü pay sahiplerinden biri haline dönüşen bu firma bugün konkasör teknolojilerinin üretimini gerçekleştiriyor.

Fabo Makine Hizmetleri

Fabo Makine ve Pazarlama şirketi konkasör üretiminde ülkemizin söz sahibi firmaları arasında yer almakta olup, aynı zamana pek çok alanda konkasör tesisi kurmaktadır. Bu şirketin başlıca hizmetleri; mobil konkasör tesisleri, sabit beton tesisleri, mobil beton santralleri, sabit konkasör tesisleri gibi hizmetlerdir. Öte yandan bu firmanın yedek parça üretimine dair hizmetleri de mevcuttur. Fabo makinenin ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi için fabo.com.tr isimli adresi ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi