TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un başarılı futbolcuları Fatih Bektaş, Eyüp Akcan ve Tuğrul Başkan uzun süredir sakatlıkları nedimeyle formalarından usak kalmıştı. Sakatlıkları tamamen geçen futbolculardan Fatih Bektaş, Eyüp Akcan ve Tuğrul Başkan Bucaspor deplasmanından iyi sonuçla döneceklerini belirterek açıklamalarda bulundular.

EYÜP AKCAN: "MAÇA HAZIRIZ"

Kırklarelispor maçında sakatlanan Eyüp Akçan, durumu hakkında şu bilgileri verdi. "Bucaspor ile oynayacağımız maça hazırız. Güzel bir şekilde oynayıp kazanacağız. Kötü şeyler yaşadık ama bu günleri de atlatacağız. Ligin başında bunları yaşamıştık. Güzel bir reaksiyon vermiştik. Aynı reaksiyonu yine vereceğiz. Önümüzdeki maçları iyi değerlendirip, ilk devreyi güzel bir şekilde değerlendirmek istiyoruz."

TUĞRUL BAŞKAN: "BUCASPOR MAÇINDA MOTİVE OLUYORUZ"

Tuğrul Başkan ise, "Çalışmalarımız devam ediyor. Sakatlıktan döndüm. 3-4 gündür takımla çalışıyorum. Önümüzde bir Bucaspor 1928 maçı var. Takım olarak ona kilitlendik ve motive oluyoruz. Gerekeni yapıp, döneceğiz."

FATİH BEKTAŞ: "GALİBİYET SERİSİ YAKALAYACAĞIZ"

Ankara Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Fatih Bektaş, ise durumunu şu şekilde değerlendirdi: "Sakatlık sürecimin ardından geri dönüş yaptım. Amed Sportif Faaliyetler maçından sonra 2 haftalık BAY süreci vardı. Şu an ligde kötü bir konumdayız. Bucaspor maçı ile çıkışa geçip, galibiyet serisi yakalayacağız. Güveniyorum ben takımıma. Herkes birlik içerisinde oynadıktan sonra yenemeyeceğimiz takım yok."