Çaycuma Nebioğlu İlkokulu’nda görev yapan İngilizce Öğretmeni İmren Kurt, reklamcı Doğan Koçoğlu ile hafta sonu gerçekleştirilen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı.

Çaycuma Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen nişan törenine; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Perşembe Jandarma Karakol Komutanı Remzi Yiğit, Çaycuma Tapu ve Kadastro Müdürü Ömer Gündüz, Belediye Meclis Üyesi Bahri Malakçı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Başören, CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, Nebioğlu İlkokulu Müdürü Mesut Keleş ve çiftin yakınları katıldı.

Çiftin yüzüklerini takan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; “Kurt ve Koçoğlu ailelerin nişan merasiminde bu onuru bana yaşattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun, mutlulukları daim olsun” diye konuştu.

Ses sanatçısı Zeynep’in sahne aldığı nişan merasiminde konuklar canlı müzik eşliğinde eğlenerek İmren ve Doğan çiftinin mutluluklarına ortak oldular.

Pusula Yayın Grubu olarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftlere mutluluklar diliyoruz
Editör: Pusula Gazetesi