-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi'nde ikamet eden 43 yaşındaki İlkim Kalaycı'dan iki gündür haber alınamıyor. İlkim Kalaycı'nın kızları 18 yaşındaki T.K. ve H.K., annelerinin kayıp olduğunu polise bildirerek karakolda ifade verdiler.

43 yaşındaki İlkim Kalaycı 5 Kasım'da hastanede tanıştığı Savaş Karaöz ile telefonda konuşmaya başladığı ve sonrasında yüz yüze buluştuğu iddia edildi. Evli olan İlkim Kalaycı'yı 9 Ekim'de canlı yayında oğlunun boğazına bıçak dayayan Savaş Karaöz olduğu iddia ediliyor. Polise ifade verdiklerini belirten iki kardeş annelerinin kaçırıldığını ve zorla tutulduğunu, yetkililerden annelerinin bulunmasını istediler.

İlkim Kalaycı'nın kızı T.K. , şahsın kendisine de sinkaflı küfürler ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Kaçıran şahsın adı Savaş Karaöz, annemle 5 Kasım'da hastanede tanışmışlar. 3 gün süre konuşmuşlar sonra buluşmuşlar. Adam iki gün önce gece 11.00'de bizim eve geldi, sabah 05 ve 06 saatlerinde annemle evden çıktılar. Evde anneme vurdu, bize küfürlü ve hakaretli konuştu. Bize hayatımızda duymadığımız çok ağır küfürler etti.

Biz annemi arıyoruz, annemin telefonlarına Savaş denilen şahıs çıkıyor. Babam evde yatalak, ameliyat olmuştu, hafıza kaybı yaşadı. Biz annemin kaçırıldığını düşünüyoruz. Çünkü annem bizi bırakmaz, hele babamı hiç bırakmaz. Annem çok iyi bir insandır o adamla tanıştıktan sonra dengesi bozulmaya başladı. Kaçıran kişi madde bağımlısı imiş, annemi de bu şekilde madde bağımlısı yapmış olabilir.

Biz çok korkuyoruz, tehdit altındayız. Ben annemi aradığımda telefona çıktı ve 'Bana mı aşıksın istersen anneni bırakıp seni alabilirim' dedi. Daha önce de annemle görüntülü konuşurken onu annemi aramaması için uyarmıştım. Bana 'Seni saçından tutup vura vura öldürürüm, dua et kızımsın. Seni çuvalın içine koyardım' dedi. Bize zarar verecek diye korkuyoruz. Tehdit ediliyoruz, annemin hayatından endişe ediyoruz.

Bu adamın ağzı çok iyi laf yapıyor, annemi kandırdığını düşünüyoruz. Annem adamın daha 9 Ekim'de çocuğunun boğazına bıçak dayayan adam olduğunu bilmiyor. Biz de bilmiyorduk karakolda öğrendik. Savaş anneme çocuğunun elinden alındığını, ayağının kırılarak ondan zorla alındığını söylemiş. Bu şahıs Kilimli'de barakada yaşıyor diye öğrendik. Annemize ulaşamıyoruz, korkuyoruz. Yetkililerin konuyla ilgilenmesini talep ediyoruz."