Asansörlü taşıma işlemleri ile eşyaların bina içerisindeki dar koridor ve merdivenlerinde zarar görmesini önleyecektir. En büyük ve ağır eşyaları bile asansör sistemimiz sayesinde güvenli bir şekilde taşıyoruz. Evden eve asansörlü taşıma nasıl yapılır? Bu konuda detaylı bilgi almak ve sağladığı avantajlara görebilmek için sitemizi ziyaret etmeniz önemlidir.

Asansörlü Taşımanın Avantajları

Firmamız, evden eve taşıma işlemlerinde, dairenin binada bulunduğu kat durumuna göre asansör kullanılıp kullanılmayacağına karar veriyoruz.

Asansörlü taşıma işlemlerinin sağladığı avantajlar şu şekilde sıralanabiliyor;

  • Zaman tasarrufu sağlar,
  • Eşyalar zarar görmez,
  • Taşınma sırasında binaya zarar verilmez,
  • Çevreyi rahatsız etmemiş olursunuz,
  • Dar alan sorunu yaşamazsınız,
  • Rahat taşıma imkanı sunar.

Özge nakliyat olarak asansörlü taşıma hizmetlerimizde hidrolik asansörlerimizi ve deneyimli personellerimizi kullanıyoruz.

Evde Eve Nakliyat Hizmetlerimiz

Özge Nakliyat Profesyonel Taşıma Hizmetleri firması olarak, müşterilerimize ozgenakliyat.com web sitemiz üzerinden online hizmet veriyoruz. Taşınmak isteyenler, web sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilir ve hizmet talebinde bulunabilirler.

Müşterilerimize sunmuş olduğumuz Trabzon evden eve hizmetlerimiz arasında; ofis taşıma, şehirlerarası taşıma, depolama, paketleme, asansörlü taşıma ve fiyat belirlemek için ekspertiz hizmetlerimiz bulunmaktadır. Taşıma işlemleri için müşterilerimize fiyat tekliflerimizi, ücretsiz verdiğimiz ekspertiz hizmetlerimiz sonucuna göre veriyoruz.

Eşyaların Paketlenmesi

Firmamızdan taşınma hizmeti almak isteyenlere, eşyaları kendilerinin mi yoksa elemanlarımız tarafından mı paketleneceğini soruyoruz. Kendisi paketleme yapmak isteyenler, hangi ürünlere ihtiyaç duyacakları, paketleme yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini belirtiyoruz.

Elemanlarımızı tarafından yapılacak olan paketleme işlemlerinde, ürünlerin en iyi şekilde korunaklı paketlenebilmesi için tüm ambalaj malzemelerinin en iyilerini kullanıyoruz. Paketlediğiniz ev eşyalarının konulduğu koliler üzerine içerisinde bulunan ürünlerin türlerini yazıyoruz. Bu hem ürünlerin kaybolmasını önlüyor hem de yeni evde nereye yerleştirileceğini belirlemede kolaylık sağlıyor.

Fiyat Tekliflerimiz

Özge nakliyat firması olarak, müşterilerimizin talep ettikleri tüm taşınma hizmetleri için fiyat teklifi vermeden önce ekspertiz yapıyoruz. Ekspertiz hizmetlerimizi deneyimli ekiplerimiz tarafından ücretsiz olarak veriyoruz. Trabzon evden eve nakliyat hizmeti öncesinde yapılan kontrol sonunda taşınacak olan eşya durumuna göre kullanılacak olan araç, asansör ve eleman sayısını belirliyoruz. Bu belirlemelere göre müşterilerimize fiyat tekliflerimizi sunuyor, kendilerini en uygun fiyatlara hizmet almalarını sağlıyoruz. Taşımacılık alanında vermiş olduğumuz hizmetlerimizi web sitemiz üzerinden sunuyoruz.

Sigortalı Taşımacılık

Güvenli hizmetler verebilmek için tüm taşıma hizmetlerimiz için nakliyat sigortası işlemlerini yapıyoruz. Yaptığımız sigorta, müşterilerimize ek yük oluşturmamakta, taşınma sırasında yaşanabilecek olan her türlü kaza durumunda eşyalarını güvence altına almaktadır. Ekspertiz hizmetlerimizde eşyaların ortalama değerini tespit ediyor ve sigorta sözleşmesinde ürünleri belirtmeye çalışıyoruz. Evden eve Trabzon nakliyat hizmetimizde, sigortalı taşımacılık hizmeti sunmaktayız.

Güvenli Taşıma

Evden eve taşınma işlemlerinde, en güvenli hizmetleri verebilmek için asansörlü taşıma hizmeti veriyoruz. Asansörlü taşıma yaparak, en yüksek katlardan bile tüm eşyaların, hiçbir zarar görmeden hızlı bir şekilde indirilmesini, araçtan eve çıkartılmasını sağlıyoruz. Asansör sistemimiz, tüm ev eşyalarını rahatlıkla taşıyabilecek ağırlık kapasitesine sahiptir.

www.ozgenakliyat.com olarak güvenli taşımacılık hizmetlerimiz kapsamında, ekspertiz hizmetleri, sigortalı taşımacılık, asansörlü taşıma ve deneyimli personel kullanarak hizmet veriyoruz. Şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık hizmetlerimizin tamamında, bina kat durumu müsait olduğunda asansör sistemlerimizi kullanıyoruz.

Taşıma sırasında, asansör kullanılmadığı zaman, binadaki diğer komşular gürültüden rahatsız olmakta, taşınma sırasında, bina duvarları zarar görebilmektedir. Binanın kendi asansörünü kullanmadan, kendi asansörümüz ile hem güvenli hem de hızlı taşımacılık hizmetlerini veriyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi