Farklı paketleme sistemleri, ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyeti ile dikkat çeken bu site, hizmetlerinde uzman çalışanlardan destek alıyor. Gerek site üzerinden gerekse birebir iletişim kurulabilen Juen Pet Market ile müşteriler hayvanları için doğru beslenme ürünlerini sağlayabiliyor. Ayrıca hamster oyuncakları gibi pek çok hayvan için oyuncak çeşitleri sağlanıyor. Bunlardan birde akvaryum su düzenleyiciler için hazırlanıyor.

Site dahilinde sağlanan ürünlerden biri olarak kedi mama çeşitleri de ayrıca dikkat çekiyor. İçeriğinde farklı besin gıdalarının yer aldığı, birçok farklı kedi türü için sağlığına uyumlu beslenme gıdaları site dahilinde sunuluyor. Kedi mamaları ve kedi mamasından köpek maması çeşitlerine kadar birçok ürününün bulunduğu sitede birçok markanın ürünü ile karşılaşılıyor.

Kedi Maması Çeşitleri

Kedi mamalarında farklı besin önerileri sunan site, kedilerin sağlıklı beslenebilmesi için bünyeleri ile uyumlu olacak ürünler hazırlıyor. Kedi mamalarında kullandığı çeşitli markalar ise bu ürünleri de kategorilere ayırmış bulunuyor. Kedilerin beğenisini kazanacak olan kedi oyuncakları da sitenin önemli ürünleri içerisinde yer alıyor.

Kedi mamalarında kullanılan çeşitler;

  • Kısırlaştırılmış kedilere özel besinler
  • Yetişkin ve yavru kedilere özel besinler
  • Tavuklu, ördekli, bıldırcınlı mamalar
  • Kas ve kemik sağlığını destekleyen özel mamalar
  • Farklı balık çeşitli mamalar
  • Tahıllı ve tahılsız mamalar

Olarak sınıflandırılabilir. Ayrıca kedi maması alımlarında ekstra indirimler ve kedi kabı hediyeleri de sitenin sağladığı bir başka fırsat olarak açıklanabilir.

Kedi Maması Markaları

Kedi mama markaları ile Juen Pet Market kendi alanında pek çok markayı barındıran özel firmalar arasında gösterilebilir. Sağladığı kurumsal hizmetler ile birlikte mamalarda pek çok markayı içeriğinde barındırıyor. Ayrıca müşterilerin önerilerine yönelik yeni markalarda site dahilinde temin edilebiliyor. Kullanılan özel mamalar kedi ödül maması çeşitlerinde hazırlanıyor.

Kedi mamalarının yanında köpek mamaları içinde müşterilere özel markalarla çalışıyor. Bu markalar köpek ödül maması markaları çatısı altında yer alıyor.

Hayvan Bakımı İçin Güvenilir Hizmet

Hayvan bakımı ve beslenmesinde sitenin sağladığı ürün çeşitliliği ve marka tescilleri dikkat çekicidir. Hayvanlar için üretilen özel besinlerin müşterilere iletilmesinde uzman çalışanların destekleri önem taşıyor. Ayrıca site müşterileri için özel indirimler ve fırsatlarda sunabiliyor.