Özellikle bayanların tercih ettiği kremi, erkeklerin kullanmasında da hiç bir sakınca yoktur. Düzenli kulanım sonrası ciltte beş tona kadar açık ten sağlamaktadır.

Tüm vücutta kullanıma uygun olsa da dermo white ürününün özellikle tercih edilen bazı bölgeler vardır. Şu bölgeler başta olmak üzere her yerde kullanılabilir.

  • Uykusuzluk, yorgunluk ya da stres yüzünden oluşan gözaltı morlukları,
  • Sivilce ya da yaralar nedeniyle kalan izler ve siyah lekeler,
  • Dirsekler ve dizlerde sürtünme ile oluşan siyahlıklar,
  • Göğü suçlarındaki kararmalar,
  • Koltuk altı ve genital bölgelerde epilasyon nedeniyle oluşan kararmalar,
  • Yaşlanmaya bağlı olarak ciltte oluşan kararmalar,
  • Vücudun diğer bölgeleri...

Kullanımı oldukça kolay olan dermo white sayesinde birkaç hafta içinde sonuç alabilirsiniz. Vücudunuzun herhangi bir yerinde beyazlaşmasını istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. İlk olarak o bölgeyi yıkayarak temizleyin. Gözenekler açılsın ki cilt kremi daha iyi emebilsin. Yıkadığınız yeri kuruladıktan sonra kremi yedirerek ince bir tabaka halinde sürün. Kremi sürdükten yaklaşık 10-15 dakika kendiliğinden emildiğini göreceksiniz.

Her gün yatmadan önce aynı bölgeye uygulamanız gerekir. Bir kutu krem bir aylık kullanım için uygundur. Bir ayda gözle bir şekilde farkı göreceksiniz. Daha kalıcı beyazlık için bir müddet daha kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dermo White krem tamamen organik içeriği ile bitkisel bir karışımdır. İçerisinde beyaz pirinç, zeytinyağı, arnica çiçeği, Türk kahvesi ve limon ekstraktı bulunur. Ayrıca bu içeriğin özleşmesi ve krem kıvamını alması için özel formül barındırır. Ancak kremin temeli organik bileşenlerdir.

Kremde bulunan bu maddelerde ciltteki melanin hormonun azalması sağlar. Bu hormon cilde renk vermektedir. Hormon azaldıkça cilt tonu beyazlayacaktır. Ayrıca dermo white krem kullanıcı yorumlarını araştırarak ürünü almanız da yarar olacaktır.

Dermo White kozmetik mağazaları gibi yerlerde bulunmaktadır. Ancak buralarda size sunulan fiyatlar oldukça fahiş olacaktır. Bu yüzden sitemizden tamamen orijinal olan ürünü daha uygun fiyatlara sipariş verebilirsiniz. Kremi alırken en dikkat etmeniz gereken husus satıcının bizim gibi yetkili satıcılar olmasıdır. Aksi takdirde orijinal olmayan ürünler sağlığınıza zarar verebilir.

Ürünün tekli alımlarına göre çoklu alımlarda fiyatlar daha makul olacaktır. Ayrıca tekli alımda kargo ücreti öderken, iki ve daha fazla alımlarda kargo ücreti ödemezsiniz. Ürün fiyatı uygun olduğu kadar sipariş vermekte bir o kadar kolaydır. İnternet üzerinden birkaç dakika ayırarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. İstediğiniz sayıda krem kargo ile ayağınıza gelecektir.

Satın aldığınız kremi düzenli olarak kullandığınız takdirde sonuçlarına siz bile şaşıracaksınız. Sorularınız için sitemizden yorum bırakabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi