Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri, BEÜ Mezunlarla İletişim Koordinatörü Esra Güner Hacıoğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde belfıtığı ameliyatı oldu.

Esra Güner, ameliyat sonrası evinde istirahat ederken, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Esra Güner'in mesajı şöyle:

"Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı başta olmak üzere Başhekim Prof. Dr. Sayın Şenay Özdolap Çoban'a ve Tıp Fakültemizin çok değerli öğretim üyelerine ve yöneticilerine, sağlığıma bir an önce kavuşmam için gösterdikleri ilgi ve büyük özen ile iyileşme sürecini hızlandıran Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi ABD öğretim üyeleri Prof. Dr. Murat Kalaycı'ya, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ali Aydın'a, Arş. Gör. Recep Şavik'e, Arş. Gör. Kenan Şimşek'e, Arş. Gör. Hamza Aydın'a ve servisin tüm hemşireleri ile personeline; ziyarete gelerek, telefonla arayarak ve mesajları ile şifa dileklerini ileten tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Pusula Gazetesi olarak Esra Güner Hacıoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.