Tüm oda üyeleri ve ailelerinin faydalanabileceği protokoller, Zonguldak Özel Level Hastanesi, Karabük Özel Madikar Hastanesi, Bartın Özel AK Tıp Merkezi, Bartın Özel Yaşam Tıp Merkezi ve Bolu Özel Çağsu Hastanesi yetkilileri ile Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir tarafından imzalandı.

Protokole göre oda üyeleri eş ve çocukları dahil, Level Hastanesi'nde % 20, Medikar Hastanesi'nde % 15, AK Tıp'da % 15, Çağsu Hastanesi'nde % 15, Yaşam Tıp Merkezinde ise yapılan işleme göre farklı indirin oranları uygulanacak.

Her yıl yenilecek olan protokol kapsamında, sağlık hizmetlerinden faydalanan oda üyeleri kendilerini, eş ve çocuklarını sisteme dahil etmeleri gerekiyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir; "Üyelerimize sağlık alanında da katkı vermek amacıyla ilçemize konum olarak yakın özel hastaneler ile indirim protokolü imzaladık. Oda üyelerimizin daha rahat sağlık hizmeti almalarını amaçlıyoruz. Hem odamız hem üyelerimiz için gerekli bir çalışma olduğuna inanıyor, anlaşmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca katkılarından dolayı tüm hastanelerimizin yetkililerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim"diye konuştu.

Oda Başkanı Kandemir ve üyelerine hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirten hastane yetkilileri; "Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Anlaşma yapmış olsak da tüm esnafımıza sağlıklı günler dileriz" dediler.

Editör: Pusula Gazetesi