Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde bu yıl eğitim öğretime açılan İngiliz Kültür Koleji'ni ziyaret eden Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, okulun kurucuları Taylan Gökçe, Aycangül Köktük, Okul Müdürü Ülkü Özyurt ve öğretmenler ile bir araya gelerek okulu gezdi.

İlçeye kaliteli bir eğitim yuvası kazandırdıklarından dolayı okul kurucularını tebrik eden Başkan Kandemir, Okul Müdürü Ülkü Özyurt'a hediye verirken 'hayırlı olması dileğinde bulundu.

Son derece modern bir okulda eğitme başlayan öğrencilere de başarılar dileyen Kandemir, çocuklarla bir süre sohbet etti.

İngiliz Kültür kurumlarında ezberlemeyi değil, araştırmayı seven, kişisel hak ve özgürlüklerini koruyabilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlükler karşısında yılmadan savaşabilen çalışkan ve sorumluluk sahibi, en az bir yabancı dili mükemmel düzeyde konuşan, teknolojiye hakim, bilimsel düşünüşe sahip, sorgulamadan h,ç bir şeyi kabul etmeyen, başkalarının hakları olmazsa kendi haklarının da olmayacağını bilen, dünyanın her ülkesinde yaşamını sürdürebilecek kadar entelektüel, yaşadığı toplumun geleneklerine, değerlerine ve inanışlarına saygılı, kendi değerlerine ve geleneklerine sahip çıkan, kendisini ve hiç kimseyi küçük görmeyen yöneticiler, iş adamları ve donanımı yüksek, onurlu bireyler yetiştirmek amaçlıyor.

Haftada 16 saat İngilizce dersi verilen kolejde İngilizce Grammer eğitimi yerine oyunlar, aktiviteler, şarkılar ve Role Play'ler ile eğlenerek İngilizce konuşma öğretiliyor.

Editör: Pusula Gazetesi