Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından pandemi sonrası ilk müsabaka Ankara'da 18-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenmişti. Ankara'da yapılan Olimpik deneme müsabakalarına ilimizi temsilen Melike Malkoç Doğukan Kilcioğlu ve Miray Aktop katılarak başarılı sonuçlarla ilimize dönmüşlerdi.

Sezonun ikinci yarışları için Atletizm Antrenörü Utku Duman'ın yanı sıra Milli sporcular Miray Aktop, Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu bu kez Eskişehir'e gidecek. 25-26 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir'de Olimpik Deneme müsabakalarına katılacak olan atletlerin hedefi başarılı sonuçlarla Zonguldak'a dönmek.

HAKAN YÜKSEL'İ ZİYARET ETTİLER

Fenerbahçe adına Eskişehir'de yarışacak olan Atletizm Antrenörü Utku Duman, Milli sporcular Miray Aktop, Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu Eskişehir öncesinde Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i ziyaret ettiler.

Atletizm antrenörü Utku Duman ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Her zaman bize destek olan Gençlik ve spor il müdürümüz Hakan Yüksel'i 25-26 Temmuz tarihlerinde Eskişehir de yapılacak olan olimpik deneme müsabakaları öncesi ziyaret ettik"