Ereğli'de avukat olan kız kardeşi Songül K.ve mühendis olan eniştesi İbrahim K.'nin iki yıl önce FETÖ'dan ihraç edildikten sonra köyde babalarına ait evin üst katında kalmaya başladıklarını ancak 31 yaşındaki doğuştan zihinsel engelli kızları Merve'yi istemediklerini söyledi.

Zülfikar Uçar; "Kız kardeşim ve eşi FETÖ yüzünden işlerinden olunca köye gelerek üst katımıza yerleştiler. Böylelikle beraber yaşamaya başladık. Taşındıkları günden bu yana zihinsel engelli kızım yüzünden sıkıntılar yaşamaya başladık. Kızım küçüklüğünden beri üst katımızda yaşayan annemlerin yanına gidip geliyor. Fakat kız kardeşim veeşi Merve'yi kapının önüne attılar. Sabrımızın kalmadığı bu noktada birbirimize ağır sözler söyledik.

Bütün bunlar yetmiyormuş gibi bir gece yarısı bahçeden gelen gürültüyü ile aşağı indim. Eniştem bahçeye kazık çakıp ikiye bölmeye çalışıyordu. Karşı çıktım. Benim mirasla, malla, mülke işim yok. Eşim Birten, Merve'yi havalandırmak için o bahçeye çıkarıyordu. Kızımdan rahatsız olmuşlar. O nedenle bahçeye ayırmaya çalıştılar. İki yıldır dayanacak gücümüz kalmadı. Bunlar tamamen hain olmuşlar. Bu kızımız melek ondan ne istiyorsunuz. Ben 25 yıl devletin ekmeğini yedim. Hiç birini bu konuda rahatsız etmek istemiyorum. Bu insanlardan devlete, ülkeye, akrabasına ve hiç kimseye fayda gelmez. FETÖ bunları çok ilginç şekilde yetirmiş. Herkesten uzaklaştırmışlar. Bunlar 10 sene önce Hacca gittiler. O zaman sevinmiştik. Ama Hacılıkla alakaları yok. Herhalde bunlar Hacca giderken bizi kandırıp FETÖ'ya katıldılar" diye konuştu.


Editör: Pusula Gazetesi