TFF 2'nci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 2020-2021 futbol sezonu öncesinde transferde sessiz kaldı. Kırmızı-lacivertli yönetim yeni sezon öncesinde transfer bütçesi oluşturarak yepyeni bir kadro kurmayı planlıyor. 19 futbolcusunun birden sözleşmesi bitmesi nedeniyle elinde sadece 6 sözleşmeli futbolcusu kalan Zonguldakspor'da yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroyu şekillendirecek.

AKIN ALKAN ZONGULDAK'A GELDİ

Zonguldakspor'da 2014-2015 futbol sezonunda forma giyen kanat oyuncusu Akın Alkan dün Zonguldak'a geldi. Akın'ın Zonguldak'a gelmesi "Yeniden Zonguldakspor'a mı dönüyor" sorularını akıllara getirirken, transferler hakkında yönetimin açıklama yapması bekleniyor.

İSTANBULSPOR MAÇINDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMIŞTI
2014-2015 futbol sezonunda İstanbulspor ile yarı final oynayan Zonguldakspor rakibi ile İstanbul'da 0-0 berabere kalmış, rövanş maçında ise sahasında rakibi ile 1-1 berabere kalarak gol averajı ile elenmişti.

Akın Alkan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla Zonguldakspor'un 10 kişi kalmasına ve elenmesine neden olmuştu.

2009 yılında futbola Galatasaray altyapısında başlayan Akın Alkan sırasıyla Vanspor, Diyarbekirspor, Zonguldakspor, Karacabey Birlikspor, Muğlaspor, Fatsa Belediyespor, Somaspor ve son olarak Bergala Belediyespor ve Aliağa FK'da forma giydi.