Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşi ile tartışma yaşayan ve aldığı alkolün etkisi ile kullanılmayan eşyaları yakan öfkeli koca hastanelik oldu.

Olay ilçeye bağlı Uzunçayır Mahallesi Harman Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre eşi Bilge Ö. (49) İle sürekli olarak tartışma yaşayan Çetin Ö. (50) aldığı alkolünde etkisi ile eşi Bilge Ö. tartışmaya başladı. Öfkeden kendini kaybeden Çetin Ö. Evde kullanılmayan eşyaların kapının önüne çıkararak ateşe verdi. Çetin Ö. Çevre sakinlerinin haber verdiği ve yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerine bıçakla saldırması üzerine polis ve sağlık ekiplerine de haber verildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri Çetin Ö. Yü sakinleştirerek ambulansa bindirdi. İlk müdahalesi yapılan Çetin Ö, tedavisi için Devlet hastanesine kaldırıldı. Çetin Ö. Nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaktığı eski eşyalar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çetin Ö. Nün 24 yıllık eşi ve 2 çocuk annesi Bilge Ö. İse ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi