Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yakalandığı amansız hastalık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Belediye Başkanı Şahin için başsağlığı mesajı yayımladılar.

ÇATUROĞLU: "AK PARTİ OLARAK ACIMIZ BÜYÜK"

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Faruk Çaturoğlu, başsağlığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Mütevazı ve çalışkan kişiliğiyle bilinen Zonguldak'ın Kozlu ilçemizin değerli Belediye Başkanı Sayın Ertan Şahin bir süredir tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Belediye Başkanımız Ertan Şahin'i kaybetmenin derin bir üzüntüsü içerisindeyiz. Kozlu ilçemize unutulmaz hizmetlerde bulunan güzel insan Ertan Şahin'e, Cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, belediye çalışanlarına, Kozlu halkımıza ve AK Parti ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

ULUPINAR: "ZONGULDAK'IMIZIN BAŞI SAĞOLSUN"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in vefatı ile ilgili başsağlığı mesajı yayımladı. Milletvekili Ulupınar, mesajında, "Yol arkadaşımız, Kozlu ilçemizin Belediye Başkanı Ertan Şahin'i yakalandığı elim hastalık sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her daim Kozlu ve Kozlulular için zaman mefhumu gütmeden emeğini esirgemeyerek görevini ifa eden başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Zonguldaklı hemşehrilerime başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

AKDEMİR: "ACIMIZ BÜYÜK"

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Ankara Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in vefat etmesi nedeniyle Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, başsağlığı mesajı yayınladı.

Derin üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akdemir, "Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'in vefat haberini büyük bir keder ve üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile her zaman gönüllerde yer eden ve genç yaşta aramızdan ayrılan Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'e, Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Kozlu Belediyesi çalışanlarına ve Kozlu halkına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun... Başımız sağ olsun..."

ÖZER: "ALLAH'TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE SABIR VE METANET DİLİYORUM"

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin için başsağlığı mesajı yayınladı. Rektör Prof. Dr. Özer, mesajında, "Zonguldak Kozlu Belediye Başkanımız Ertan Şahin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve metanet, Kozlu Halkına ve Kozlu Belediye Başkanlığı çalışanlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

TOSUN: ACIMIZ BÜYÜK, BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kozlumuzun değerli Belediye Başkanı, partimizin neferi Sayın Ertan Şahin, tedavi gördüğü hastanede yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Değerli Başkanımız Ertan Şahin'i kaybettiğimizden dolayı acımız büyük. Hayatını kaybeden Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'e Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Kozlu halkına ve AK Parti ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

OCAKCI: "KOZLU HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, başsağlığı mesajında, "Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Kozlu halkına başsağlığı diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi