Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Başkan Adayı Ertan Civak, seçim çalışmalarını aralıksız olarak ekibiyle beraber sürdürüyor. Civak, Devrek, Gökçebey, Çaydeğirmeni ile Bakacakkadı'da TSO üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında, TSO üyelerinin büyük bir çoğunluğundan yakın ilgi ve alaka görüyor, tam destek alıyor.

CİVAK'A İKİNCİ BİR ŞANS DAHA TANINMA SÖZÜ VERİLİYOR

Ertan Civak, Devrek ve Gökçebey'deki tüm TSO üyelerinin işyerlerinde başkan adayı olarak ziyaret edip kendilerinden önümüzdeki dönem için güçlü bir yönetimle güçlü gelerek Devrek ve Gökçebey'in ekonomik yönden önünü açacak projelere imza atmak için destek isterken ziyaret ettiği TSO üyelerinin büyük bir çoğunluğu da, "Ertan Başkanın ilk dönem başkanlığında tüm iyi niyetli çalışma ve gayretine rağmen istediği projeleri istediği anlamda sonuçlandıramadığının çok iyi farkındayız. Kendisini yeniden başkanlığa seçerek kendisine Devrek ve Gökçebey adına tabi ki ikinci bir fırsatı güçlü bir şekilde bizde sunacağız. Başkanımıza güveniyoruz onunda TSO üyeleri olarak bizim güvenimizi boşa çıkarmayacağına canı gönülden inanıyoruz" diye konuştular.

"BÖLGEMİZE EKONOMİK RAHATLIĞI KAZANDIRACAĞIZ"

Ziyaret ettiği TSO üyelerinin övgü dolu sözlerine ve güzel dileklerine kayıtsız kalmayan Devrek TSO Başkanı ve Başkan Adayı Ertan Civak, "Her zaman ve her yerde açık yüreklilikle söylüyorum. Benim ne makam, ne mevki, ne de koltuk sevdam var. Benim doğup-büyüdüğüm ve yıllarca sanayici olarak katma değer sunduğum ilçeme ve bölgeme hizmet etme sevdam var ve bu hizmeti de layıkıyla bir dönem daha yaparak, benden sonra gelecek olan arkadaşlara güzel bir TSO mirası bırakıp projelerimizi de uygulayarak bölgemizin ekonomisine yön verip iş adamından tüccarına ve işçi kardeşlerimize kadar herkese ekonomik rahatlığın verdiği mutluluğu tattırmak olacaktır. İşadamlarının işi iyi olunca, işsiz gençlerimizde kalmayınca, sosyal ve kültürel etkinliklerle bu mutluluğu daha da bir perçinleştirerek yaşam kalitemizi hep birlikte yükselterek hayatımızı sürdüreceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi