Gece gündüz demeden sahalarda gezmedik yer ve kapı bırakmayan milletvekili adayı Burak Erol, TTK' ya bağlı Palamar işçilerini ve Gazipaşa da ki esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili adayı Burak Erol, Ülkemizde Asgari ücretin bin 604 lira olduğunu söyleyerek,'' Emekli maaşları bin ve 2 bin lira arasında değişiyor. 18 milyon insan var. Fakirlik sıkınırı 5 bin 658 lira. Şuanda kimsenin evine 5 bin 658 lira giren kimse yok. Bizim şuan 50 milyon fakirimiz var''dedi.

Erol; 'Daha önce Anavatan Partisi döneminde orta direk vardı. Üst taraf dardı orta direk şişkindi. Şimdi orta direk kalmadı. Herkes fakirleşti. Sen fakirliği arttırdın. Yasakları arttırdın. Yoksuzluk rüşvet, İltimas adam kayırma yandaşa ihale verme hepsi arttı. O yüzden bizlere destek veren Mecliste sizlerin sesi olalım. Bu düzeni bu iktidarı artık değiştirmenin zamanı geldi''dedi.

Dereköseler Köyünde mahalle iftarına katıldı

Çaycuma İlçesi Dereköseler Köyü'nde iftar programı düzenlendi.

İftar yemeğine Saadet Partisi 1'nci sıra Milletvekili Adayı Burak Erol, 5'nci sıra Milletvekili Adayı Yavuz Süleyman Kuş, partililer ve mahalle halkı katıldı.

Dereköseler Köyü Mahalle halkı partililere yoğun ilgi göstererek, Saadet Partisinin maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını söylediler.

Burak Erol, Dereköseler Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek; "Sağolsun mahalle halkı bizleri iftar yemeğine davet ederek ilgi gösterdiler. Görüyorum bizleri seviyor ve bizlere inanıyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açmaktan mutluluk duyuyorum. Buradan mahalle halkımızın bayramını kutluyorum"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi