Kahvaltıda; Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas, Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar ve yöneticiler de hazır bulundu.

Bırak Erol yaptığı konuşmada muhtarları kendileri için önemlidir ve değerli olduğunu ifade ederek; "Muhtarlarımız özveri ile çalışıyor. AK Parti hükümet ve Cumhurbaşkanı muhtarlarımıza özel önem veriyor. Maaşlarını yükselti. Özlük haklarında düzenleme yapıldı.

Külliye de ağırlanıyor. Bunlar tabi ki önemli ve muhtarlarımıza verilen değeri gösteriyor.

Bizler muhtarlarımızın her sorununda yanında olacağız. İsteklerini ve taleplerini alacağız.

İktidar ortağı da olursak, muhtarlarımızla her zaman iç içe ve yan yana olacağız.

Bugün Zonguldak'a baktığımız iflas etmiş bir kenti görüyoruz.

Zonguldak düzeltilmelidir. Sorunları çözülmelidir. Milletvekili olduğumuz an her zaman muhtarlarımızın görüşlerini ve önerilerini dinleyeceğiz. Onlara yol gösterici olacağız.

Onlarında sorunları giderici görev üstleneceğiz" dedi.

Burak Erol, muhtarlara 'Bir sorunuz varsa dinlemek isterim' diyerek, bir çok mahalle muhtarının da konuları ile ilgili bilgi aldı.

Görüş veren muhtarlar özellikle imar barışının önemli olduğunu, bu sorunun il merkezinim üstünde bir kambur olarak durduğunu, bugün çözülmesi ve devamı şehrin de gelişmesinin önünü açacağını ifade ettiler. Yapılan toplantıda bir çok muhtar görüş vererek sorunları hakkında bilgilendirme de bulundu.

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas ise; "Siyasetçiler bizim için önemlidir. Genel seçim öncesi vekil adayları ile bir araya gelmek önemli.

Sorunlarımızın çözüm noktasında seçilmiş vekillerimiz den her zaman yardım ve destek bekliyoruz" dedi.

SP İl Başkanı Sadık Kar ise , 24 Haziran seçimleri öncesi muhtarlarımız ile bir araya gelmek istediklerini söyleyerek; "Yoğun seçim çalışmalarında muhtarlarımız ile bir aradayız. Muhtarlarımız hem seçimin hem de seçmenin nabzını tutuyor. İl merkezindeki sorunları hakkında bizlere ışık tutuyorlar. Yön veriyorlar. Problemleri görmemizi sağlıyorlar" dedi.

Milletvekili Adayı Burak Erol ,tüm muhtarlara katılımlarından ötürü teşekkür ederek,

Seçim sonrası da sıklıkla bir araya geleceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi